mis sålt fordringar inteckning ersättning

Ett växande antal leverantörer bostadslån tillsammans med deras rådgivare kan ha svikit en hel köpare genom att ge bolån som bara inte matchar deras egna personliga specifikationer och överkomliga. Detta har lett till flera mis sålda inteckning instanser. Den viktigaste orsaken verkar vara storleken på kommissionens takt, snarare än den sökandes förmåga att täcka amorteringar på bostadslån.

Hur kommer du säga om du har olämpligt sålt en inteckning? Till att börja med, måste du tänka om du hade blivit ombedd att ta en betalning politik skydd försäkring innan inlämning. Om du inte är uppdaterade om undantagen försäkring planen när du sökt, kan du väl ett bra argument för en uppgörelse. Ett annat faktum som du måste ta hänsyn till är om det helt nya hus lån föreföll vara skisseras för dig på rätt sätt, som ett exempel, har du gjort invigt priset på månatliga återbetalningar bör räntor sköt upp?

Finansinspektionen är tillsynsmyndighet för rekommendationerna bostadslån i Storbritannien, är det verkligen missnöjd om skyhöga belopp av försäkringsfordringar. Kanske denna typ av bolån inte exakt utvärderats, att det verkar vara dålig dokumentation behålla och även att det är otillräcklig analys av de tillgängliga inteckningar vid tidpunkten för ansökan.

Vid flera tillfällen de hem låneavtal kostar inte utvärderades, ibland, har många köpare uppmuntrats att få ett bostadslån som de kan kämpa för att ha tillräckligt med pengar för, samt uppdrag att köpa sin kommun eller landsting lägenhet med hjälp av en dyr lösning. Detta lämnade köparen med stora skulder, trots att bolåneinstitutet eller rådgivare erhålls en mycket trevlig provision takt.

Om detta beskriver något som du har stött på, kan du göra möjligen en fordran avseende vilseledande försäljningsmetoder och få massiv vedergällning med en skicklig advokat. Vanligtvis blir det inte något förskott kostar främst eftersom fordringar organisationer ta en titt på ditt kontrakt på en no win ingen avgift struktur, därför att du alltid kommer att avgöra när du har en fordran med något behov av att spendera pengar i början av bedömningen.

Denna typ av anspråk företag frågar bara för en uppsättning avgift först när de konstaterar att du har ett mål angående uppgörelse. De måste bara gå framåt om de är övertygade om att du sannolikt kommer att lyckas och om du har fått försäkringsskydd tillsammans med ditt lån de är kan bedöma detta för att se om det verkade vara mis säljs också – ett bra antal ersättning fordringar i allmänhet stöter på många hundra pounds, som du kanske kan få tillbaka omedelbart.

Starta en Mis säljs Mortgage bedömning utan dröjsmål.