miljoner dollar inteckning misstag

Att få ett hypotekslån eller ett hypotekslån refinansieras utan en ekonomisk plan är en av de värsta besluten amerikanerna gör varje dag.

Okänt för den genomsnittliga amerikanska, de förlorar över $ 1.000.000 för sin pension!

Missförstå mig inte. Bolån är en nödvändighet i livet. Däremot kan hypotekslån i Nevada vara farligt om en familj inte får en finansiell rådgivare för att hjälpa dem.

Nevada inteckningar kan vara farligt eftersom:

* Långivare i Nevada behöver bara fylla i ett formulär för att få sin inteckning licens.
Det stämmer! Vem som helst med en puls kan erbjuda ett bolån för att konsumenterna bara för att han eller hon vände i ett formulär. De flesta av bolåneinstitut i Nevada blev inteckning mäklare bara för att de hört talas om den växande bostadsmarknaden och är desperata att göra höga provisioner bort av dem som inte vet bättre.

* Privata låneinstitut kan bara erbjuda en eller två specifika bolån.
Privata inteckning företag inte ser till konsumenternas intresse. De gör allt för att sälja dig på ett hypotekslån, även om det inte är rätt för dig, din livsstil, eller din budget. Eftersom de har avtal med vissa lån företag, kan de bara sälja dig en eller två specifika inteckningar, och deras provision är beroende av det.

* Desperate inteckning mäklare kommer att göra något för att göra en försäljning … och då menar jag ALLT.
Medan många av oss är optimistiska om att den person vi har att göra med är att vara ärlig, ofta, inteckning mäklare är inte så ärliga som vi skulle önska. Någon av oss som har undertecknat inteckning papper innan, vet vad ett bergigt stack det verkligen kan vara. Har någon av oss läser verkligen hitta trycket på varje sida? Det skulle ta över en månad! Så oftast kommer en inteckning långivare sammanfatta varje sida för dig, så du behöver inte läsa det finstilta. Hur trevligt av dem … eller är det? Ibland är bolånemarknaden så tufft att inteckning mäklare kommer att berätta en familj en sak, men det finstilta säger en annan. Till exempel kan den inteckning mäklare nämner inte att en avgift kommer att ådra sig på tre års betalning om familjen refinansierar sitt hem innan fem år efter den första inteckningen.

Vad är en familj att göra?

Svaret är enkelt. Få en finansiell planerare. En finansiell planerare är inte bara en professionell som kan hjälpa dig med din inteckning, men de kan hjälpa dig på andra aspekter av din ekonomi också.

Las Vegas finansiella planerare kan vara livräddande, eftersom:

* De är specialister på finansiell planering, inklusive bolån, så du behöver inte oroa sig för sina kvalifikationer.

* De är inte bundna av avtal med företag hypotekslån, så att de kan erbjuda dig hundratals olika alternativ för bolån verser en eller två från privata låneinstitut. Detta kan garantera dig den lägsta räntan i Nevada!

* Finansiella planerare har en etablerad karriär som finansiell planerare, så du behöver inte oroa dig för oärlighet att göra en försäljning.

* Finansiella planerare kan hjälpa till att eliminera skulden kreditkort och hjälpa till med andra skuldförvaltning samtidigt som du köper en inteckning, som i slutändan kan hjälpa dig att spara hundratusentals dollar.

* Vissa finansiella rådgivare kommer att hjälpa dig gratis!

* Finansiella planerare kan visa familjer hur att hysa sina besparingar i en FOREVER TAX FREE ackumulerande konto med upp till en 12% ränta. Det kan i slutändan hjälpa familjer AVGÅR med 1.000.000 $ eller mer!

* Finansiella planerare inte bara planera, undervisa dem. De kommer att lära dig allt du behöver veta om ditt bolån och andra sparplaner så att du vet vad som händer med dina pengar.