metoder för att stoppa avskärmning med assist av en försvars advokat

Det finns otaliga begrepp varför bostadssektorn försämrats fruktansvärt. De omfattande nedskärningar, den accelererade ökningen av huspriserna och inteckningar, och den hänsynslösa godkännande av okvalificerade låntagare bidrog alla till den spruckna fastighetsbubblan. Dessa faktorer skapat en flodvåg av hem utmätningar påverkar miljontals familjer.

förståelse avskärmning

Utestängning är en regelrätt drag. Det är handlingen av inteckning långivare som har lapp på hemmet. Långivaren är ofta en kommersiell bank. Om du tar ut en inteckning lån, kommer du att underteckna en bekräftelse om att du måste betala lånet varje månad. Detta är ditt kontrakt med banken och om du trotsa avtalet genom att inte göra betalningar, kommer ditt hus att återtas av långivaren.

Återigen, det finns otaliga begrepp varför en husägare kan standard på månatliga inteckning betalningar. Du vet säkert redan att det finns hundratusentals människor som har förlorat sina jobb och måste flytta någon annanstans. I det förflutna, kan husägare sälja helt enkelt hem och bara gå vidare.

Situationen är dock förändrats idag. Många husägare kan inte sälja huset och flytta på grund av att de är upp och ner på sina lån. Det innebär att din skuld är större än det totala värdet av ditt hem. Så det finns så många människor som inte har råd att betala sina avgifter till bankerna bara för att bli av med sina hem. Utestängning därför skulle vara oundvikligt. Utan överskjutande pengar att bränna, har de slutat helt att betala den månatliga hypotekslån.

åtgärder du kan göra för att stoppa avskärmning

Det finns vissa steg som du kan göra för att stoppa avskärmning. Först kan du försöka låna från en annan källa för att betala bolån. Ett annat alternativ är att refinansiera lånet. Detta innebär att konfigurera den ursprungliga inteckningen så att din nya månatliga betalningar skulle bli mycket lägre. Refinansiering är perfekt om du har bra kredit. Med så många utmätningar, är bankerna tyngs med överskott egenskaper så att de är mer flexibla nu med refinansiering alternativ.

Din tredje alternativet är att kort försäljning huset. Blankning är en praxis för oroliga villaägare. Detta val kommer inte att spara ditt hem, men du kan sluta med en mer gynnsam kredit position. När du kort sälja, erbjuder ni fastigheten vid en lägre kostnad än vad som är skyldig. Du behöver en bra fastighetsmäklare för blankning och en bank som är villig att ta en förlust. Slutligen, kan du välja om konkurs och filen för kapitel 13.

Det vore bäst om du kan få en advokat om du kommer filen för kapitel 13. När din advokat ingrep med konkursansökan, kommer avskärmning omedelbart upphöra. Detta innebär att du kan få mer tid, särskilt om du har den bästa advokat som ska företräda dig i domstol.