metoder för att stoppa avskärmning – ja det är möjligt

Det faktiskt finns alternativ för dig om du vill stoppa utmätningar och att de inte innebär konkurs. Dina första alternativ borde vara att skriva brev finansiering modifiering till din bank och be om en minskning i dina återbetalningar som hjälper dig att möta upp med några förfallna betalningar och underlätta ditt kassaflöde problem lite. Det finns några specifika saker du måste komma ihåg att inkludera i ditt lån modifiering brev om din ansökan godkänns, kommer banken avvaktar utestänga medan du arbetar med din nya modifierade lån för att få dig under tydlig.

Du kanske överväga refinansiering din befintliga förfallna lån för att kunna punga ut din brottsligt lån och börja fräsch med en ny långivare, men denna metod är inte alltid tillräckligt snabb för att vara så effektiv att du kan kräva att det ska vara. Det kan också innebär att betala högre ränta än vad du för närvarande payig som krediten kan ha påverkats av din nuvarande brottsligt status.

Ett annat positivt alternativ för att undvika avskärmning är att välja ett kort försäljning. Denna taktik är fortfarande en extrem åtgärd, men det är mycket mindre skadligt för din framtida kredit än en konkurs eller kanske en avskärmning. En kort försäljning är i princip där du förhandla med din bank för att marknadsföra ditt hus för under du fortfarande skyldig om inteckning. Finansinstitutet skall sedan besluta att godkänna att acceptera mindre än hela beloppet din skuld dem att kunna ta igen eftersom deras pengar som möjligt.

Barack Obamas administration kan också uppgradera till uppgiften genom att erbjuda en kurs med Fannie Mae Corporation. Personer vars lånet har köpts av Fannie Mae kan kontakta dem för att förhandla om lägre ränta, vilket de kommer nästan säkert att bevilja om det kommer att förhindra utestängning. Det kan tyvärr inte hjälpa någon som inte har någon inkomst eller besparingar och kan inte göra några utbetalningar alls.