med tanke på den omvända inteckning metoden

omvänd inteckning

Efter (40) års bump, dunk, smäll och Wang Jag sprang in i omvänd inteckning. Vad en stor möjlighet för oss att tjäna pengar på en otrolig tillväxt de senaste åren på fastighetsmarknaden. Medan värden studsa omkring upp och ner den övergripande trenden har ökat under åren. Som en yngre person jag var upptagen höja en familj och nu är det dags för oss. Att hitta en sådan fantastisk ekonomisk bil som det omvända inteckning är stor!

Flytta genom att sälja vår fastighet var ett alternativ, men vi har blivit så vana vid att vår miljö vi kände vistas sätta nära bekant omgivning var fortfarande det bästa för oss. Våra barn och barnbarn bor i närheten också. Vi kände i huvudsak att vi ville ha en nära relation med alla våra familjemedlemmar – så beslutet att stanna kvar var ganska lätt att göra.

Med några besparingar, en liten pension, social trygghet och tillgång till eget kapital i vårt hem beslutet var ännu enklare och bekvämare. Jag upptäckte i forskningsfasen att använda en del av vårt hem kapital inte belasta eller äventyra ägandet av vårt hem. Inte heller det skapar en återbetalning bestämmelse. Den lätthet och flexibelt för denna typ av transaktion sätta våra sinnen vila veta att vi inte äventyrar vårt ägande aspekter.

Jag fann att genomförandet av programmet var ganska enkel, lätt och icke-hotfull. Vi kände ingen press att fatta ett beslut antingen sätt och uppskattar det tålamod och det sätt på vilket vår undersökning hanterades. Vanligtvis, åtminstone för de flesta av oss, fatta beslut och sätta upp strategier kan skapa en hel del ångest och stress. Men till vår förvåning ärligt fann vi att sätta upp vår omvänd inteckning var väldigt lätt och enkelt att göra.