med min kredit värdering kan jag få en inteckning

Undrar du om du kan få en inteckning med din nuvarande kredit värdering? Jag är säker på att alla är trött på att höra om den aktuella kreditkrisen. Det är en aldrig sinande cykel i utlåning industrin. Bankerna förlora upp och allt börjar att utestänga. Bankerna skärpa och färre människor köper hem eftersom de inte har kredit för att köpa med alla de nya begränsningarna. Hursomhelst “amerikanska drömmen” av bostad är alltid på våra sinnen. Det är som en röd tråd av personlig prestation som alla amerikaner strävar efter att uppnå. Jag vet att de flesta människor vill ha en bit av den amerikanska pajen.
Jag kommer att diskutera aktuella vanliga gamla vanilj lån som är tillgängliga för dig, och vad det kommer att ta för att komma in i en av dessa lån.

FHA lån
FHA lån har funnits sedan mitten av 1930-talet, och är den största försäkringsgivare av lån i världen. (FHA), är Federal Housing Authority en regering försäkrade lån som är mer attraktiva för bankirer, eftersom det är mindre risk. I grund och botten denna typ av lån är den starkaste lån i den aktuella marknaden. Anledningen till detta är de riktlinjer för att få denna typ av lån är fortfarande desamma som de var 5 år sedan. Det finns mindre krav för att få in en FHA lån, och har ett minimum handpenning krav. Här är några viktiga punkter om varför FHA lån är så attraktiva idag och kommer att fortsätta vara en av de bästa lånen där ute.
– Låg handpenning på 3%
– Tillåter handpenning hjälp, vilket eliminerar att du behöver 3% handpenning
– Låga räntor
– Ingen kredit värdering krav
– Tillåter umbäranden lån för personer som har haft tidigare kredit problem.
– Gör att du kan få ett lån under ett kapitel 13 konkurs, villkor gäller.
– Gör att du kan få ett lån utan kredit, typiskt garant kommer att be om alternativa krediter.
exempel:
Ett. 12 månaders betalning historia i god ställning från tre källor.
en. Elektrisk provider
b.. Bilförsäkring leverantör
c.. dagvård
d.. mobiltelefon företaget

Detta är bara några exempel på hur någon som inte har kredit rapportering på sin kredit rapport kan använda alternativa källor av betalning historia att visa kreditvärdighet. Du kan inte göra detta med konventionella lån som backas upp av Freddie Mac och Fannie Mae.

konventionella lån
Konventionella lån är lån som inte är försäkrade av den federala regeringen. De är lån som är säkrade genom statliga stödda enheter, såsom Freddie Mac och Fannie Mae. Dessa typer av lån är striktare i godkännandeprocessen, och är vanligtvis köra igenom ett program för automatiserad process. Denna process säger antingen “ja” eller “nej.” Med all den nuvarande skärpningen i utlåningen, är detta lån mindre attraktiva för låntagare med kredit frågor och låga poäng kredit. Med alla aktuella utmätningar och skärpningen med företag Mortgage Insurance, det finns en kredit värdering krav på 620 eller högre med konventionella lån idag.

Eftersom vi går igenom uppenbara förändringar i utlåningen för närvarande, är det mycket viktigt att du vet var du för tillfället står med din kredit värdering. Det finns vissa förändringar som pågår i FHA också, även om FHA inte har ett krav kredit värdering den bank som köper dessa lån får. Så om du har låg kredit värderingar, kan du behöva öka den punkten även att få en FHA lån i den nuvarande marknaden. Få en aktuell kopia av din gratis kredit värdering rapport, och om du har problem har det aldrig funnits en bättre tid än nu att arbeta på din kredit så att du kan köpa inom en snar framtid.