med en sväng inteckning i dina avancerade år

En allmän sak med amerikaner idag är att få en omvänd inteckning. HUD gjorde den första omvända inteckning som används mest av pensionärer för att hjälpa dem att få bättre säkerhet ekonomiskt. Det används också som ett sätt att lägga-på deras sociala avgifter som inte kan täcka alla sina personliga utgifter.
Vad är just en omvänd inteckning? Tja, det mesta angelägenheter som en speciell typ av lån. Till exempel kommer en sväng tillbaka inteckning låta någon som äger ett hus använder en del av det kapital som de har i sina hus och ändra den till kontanter. Till skillnad från andra lån mot hem kapital denna typ av lån inte behöver återbetalas förrän husägaren flyttar till adressen.
Är det tufft att kvalificera sig för en omvänd inteckning? Tja, är den starkaste efterfrågan för att få en omvänd inteckning som du måste vara minst 62 år gammal och ägaren av hemmet. Du måste också äga ditt hem, utan on-line lån på det, måste annorlunda huset vara lönsam off, eller inteckning som är kvar att betala måste vara mycket låg. Plus att du måste få vägledning från en befogenhet HUD person.
Kräver att mitt hem ska köpas genom en FHA lån? Nej det gör det inte. Du kan fortfarande kvalificera sig för en omvänd inteckning.
Vilka hus är berättigad till en omvänd inteckning? Det måste vara en enda familj hem, eller kanske en två till fyra enstaka fastighet, men du måste leva i den. Townhomes, villor, lägenheter och vissa Standard Homes är också värd för en omvänd inteckning.
Hur skiljer sig en omvänd inteckning från ett hem kapital lån? En bank hem kapital lån kräver att återlämnas omedelbart, eller ska vi säga betalningarna startar genast, medan sväng inteckning du inte behöver börja betala tillbaka förrän du flyttar från fastigheten du har tagit turn inteckning mot.
Vad händer om jag överlever lånet? Kan mitt hus tas bort? Absolut inte! Så länge du fortsätter att bo i huset och betalar skatt du kommer att bli bra.
Vad sägs om mina efterträdare? Om du inte är sämre med fastigheten, kommer du eller dödsboet behöver för att få pengar tillbaka du fått från liften inteckning.
Hur mycket pengar kan jag ta? De stilar som de bestämmer på vad du får är din ålder, vad räntan är närvarande, och vad huset är värt. Det är normalt mer ditt hus är värt, den äldre ägaren är, plus en låg ränta du kommer att kunna ta över mer.
Hur kan jag få mina betalningar? Du kan plocka ut en av fem riktningar. Den första av dessa är besittningsrätt, vilket är månatliga betalningar som kommer att pågå kvar i ditt liv eller tills du flyttar eller passera sikt. Du kan också välja kredit, som sätts upp som betalningar när låntagaren val som ska betalas. Kvalificerad Tenure, kombinerar kredit metod och upplåtelseform. Och modifierad sikt, vilket kommer att kombinera kredit och sikt betalningar
Turn bolån ser ut som en bra tanke om du uppfyller kraven för dem och du vill ta i slutet av ditt liv mer tillräckligt. De kunde göra det svårare för dig att förmedla ditt hem till eftervärlden ändå.