med en comercial inteckning för ditt företag

Många människor som investerar i fastigheter eller som äger ett företag förbise fördelarna med att köpa kommersiella lokaler. Även om det är ofta billigare på kort sikt att hyra fastigheten för affärer, det finns ett antal fördelar med att köpa. Om du är intresserad av kommersiella fastigheter, då den här guiden kommer att berätta det bästa sättet att gå att få en kommersiell fastighet inteckning.

Vilka är fördelarna med en kommersiell inteckning?

Det finns många fördelar med att köpa kommersiella fastigheter med en kommersiell inteckning. För det första är den kommersiella inteckning betalning sannolikt densamma som kostnaden för att hyra fastigheten, och du har den extra ekonomiska bonusen att du till slut kommer att äga fastigheten. Dessutom, om du hyr en fastighet så är du föremål för hyreshöjningar som kan skada din verksamhet.

Kommersiella inteckningar stoppa dig från att ha dina hyresbetalningar drastiskt ökat och så ge dig sinnesfrid och stabilitet. Även räntebetalningarna på en kommersiell inteckning är avdragsgilla, vilket kan hjälpa dig att minska din totala skattetrycket varje år. Om du har en stor mängd kommersiella fastigheter då oanvända områden kan vara sub-låt till andra bolag, även om detta oftast kräver tillstånd av långivaren.

Vilka är nackdelarna?

Som med alla typer av lån finns också nackdelar med att få en kommersiell inteckning. Först måste du betala en stor insättning som handpenning på fastigheten, som du kanske inte ha råd eller allokeras för mer viktiga affärer objekt. Om du är ett företag som räknar med en kraftig tillväxt eller behovet av en förändring av plats ganska ofta, sedan få en kommersiell inteckning inte kan vara rätt för dig. Det är mycket svårare att flytta om du har att sälja din bostad först, och om ditt företag är beroende av snabb flytt du kan förlora. Men kanske det största problemet med att äga kommersiella fastigheter åligger inblandade. Till skillnad hyresfastigheter du är ansvarig för skötsel och underhåll av byggnaden, vilket kan hamna kostar dig en massa pengar om något skulle gå fel.

Vad kostar det?

Kommersiella inteckningar har högre ränta på bolån, eftersom egenskaperna är vanligen av ett högre värde och risken är större. Även företagets framgång kan förutsägas, finns det ingen garanti ett företag kommer att göra bra, och så långivaren har att ta ut högre priser till svars för detta. Bortsett från detta, återbetalning metoder och lånevillkor och ganska liknar bolån. De flesta banker och bolåneinstitut kan erbjuda kommersiella inteckningar, men som med alla lån lönar det sig att shoppa runt för att hitta de bästa priserna.

Vem bör få en kommersiell inteckning?

Om du har ett företag och tror att du kommer att stanna kvar på en plats under en längre tid, sedan få en kommersiell inteckning kan vara rätt för dig. Fritid företag såsom restauranger och pubar är en bra kandidat för kommersiella fastigheter inteckningar, eftersom expansionen kräver oftast ytterligare enheter i stället för att flytta lokalerna. Dessutom har du fördelen av att äga fastigheten och kanske dra nytta av en ökning av fastighetspriserna.