Maryland inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i Maryland

Kanske du ska köpa din första hem i Maryland, eller kanske du flyttar till Maryland från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på Maryland bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i Maryland:

Medianvärdet priset på ett hem i Maryland är $ 146.000. Nyligen har hem i Maryland har uppskattar på rekordnivåer för staten. Som ett resultat, inkomstnivåerna i många delar av Maryland är för låga för att köpa en median-från hem med en konventionell lån. I själva verket, villaägare i många Maryland städer betalar mer än den rekommenderade 30% av sina inkomster mot bostäder.

Priset på bostäder i Maryland varierar kraftigt mellan postnummer. Till exempel i Annapolis, var Maryland, medianen priset på ett hem i sommaren 2005 $ 315.000, men i Fort Washington, Maryland, medianen priset för ett hem var $ 375.000 och i Silver Spring, Maryland, var det $ 450.000. Genomsnittlig ränta i Maryland ligger över det nationella genomsnittet, och jobbtillväxten priser gäller nionde högsta i landet.

I Maryland, sysselsätter låntagaren uppgörelsen advokat eller titel agent. Långivaren är inte tillåtet att göra så. Maryland har strikta anti-aggressiv utlåning lagar. Bland dessa ingår förbudet mot förskottsbetalning straff och sänkt ränta optioner på justerbar ränta inteckningar och tidsbundna justerbara bolån ränta.