människor som vill grönare hem nöja fortfarande för enklare lösningar

Ett nytt hem kraftverk, som kan generera 18% av ett hem genomsnittliga elektriska behov, avtäcktes på International Builder Show i Las Vegas i januari.

Vid sidan av denna display var en linje av solpaneler och andra gröna tekniker, bland både el-och vattenvård tech.

Populariteten av grön teknik har varit på uppgång under en lång tid, men verkar vara att bygga ett crescendo. “Inte bara bygga gröna – Operate grönt!” var en populär session som drog en högenergi-publiken och fick jublande feedback. Utställare stormade händelsen detta år med bevarande-tema debuter och media.

Better Homes and Gardens fann att 87% av alla konsumenter tänker göra högeffektiv uppvärmning och kylning av en prioritet i deras nästa hem köp, 86% planerar att köpa högeffektiva apparater, och 24,9% kommer även anställa bergvärme i deras nästa hem . I allmänhet var värme och kyla en högre prioritet än energi apparater Star.

Den verkliga efterfrågan, dock på att göra någon uppgradering som ger den mest effektiva nytta för minst summa pengar. Eliot Nusbaum, verkställande redaktör för hem design för Better Homes and Gardens, sade “Nu ligger fokus på billiga förbättringar som kommer att packa en stor punch.”

I en undersökning av mer än 2.300 husägare och potentiella husägare, måla rum och lägga nya mattor eller golv uppvägs Energy Star betygsatt dörrar och fönster.

Inom byggsektorn är nästa generations energikällor ökar fortfarande popularitet, men i medvetandet hos husägare, är det de mindre tråkigare, men ändå bevarande-vänliga detaljer som gör sin väg in i renoveringen budgeten.