Maltesiska bor frestar fastigheter köpare

Malta är känt för många fascinerande sevärdheter. Ruinerna av Malta är legendariska och fascinera turister idag. Maltas magnifika arkitektur går ända tillbaka till romerska och Norman gånger. Malta är ett av tre maltesiska öarna i Medelhavet. Var och en av öarna har förhistoriska monument från tiden före de egyptiska pyramiderna. Detta är en idealisk tid för dem som vill köpa maltesiska egendom.

De välrenommerade skolor som ligger på ön är värderade i hela Europa. Malta är också djupt förbunden med Förenade kungariket. Malta var en gång en brittisk koloni. Prins Phillip och drottningen bodde där innan hennes kröning. På grund av denna tunga engelsk kultur, behöll Malta mycket av det brittiska inflytandet. Under andra världskriget var Malta tilldelades George korset för sitt modiga försvar mot invaderande arméer.

Bostadsmarknaderna i de båda länderna genomgår för närvarande en liten nedgång på grund av inflationen. Bostad på Malta ökade nästan 10 procent mellan 1997 och 2005. Året 2004 var det mest imponerande med en 20 procent tillväxt. De första månaderna av 2007 visade en betydande nedgång i fastighetsvärde. De fastighetsvärdena har sjunkit till 0,7 procent under de tre första månaderna i år.

De flesta experter uppskattar att detta beror på den globala inflationen och slutet på den internationella egendom boom. Den ekonomiska instabiliteten närvarande sett har påverkat många länder runt om i världen.

Detta signalerar också en utmärkt tid att köpa maltesiska egendom. Många människor lockas till Malta för en rad olika skäl. Majoriteten av besökarna återvänder till det vackra vädret. Malta är känt för spektakulära sommarväder. Inga frysning vindar, tjocka dimmor eller inclimate väder dämpa julstämning. Nederbörden är minimal året.

Engelska och maltesiska är officiella språk som talas i Malta. Maltesiska är för närvarande skriven med det latinska alfabetet. På grund av den tunga brittiska närvaron, många familjer talar fortfarande engelska som första språk. Malta inte vinna självständighet från Storbritannien förrän 1960. De urbaniserade delarna av ön har banker och uttagsautomater. Valutaväxlingarna kan göras på bank eller på många av hotellen. De flesta platser i Malta accepterar kreditkort.

En av de mest unika funktionerna i Malta är det juridiska systemet. Ön ger ett attraktivt för fastighetsköp på grund av avsaknaden av skatter. För närvarande, inte genomdriva Malta inte skatt på förmögenhet eller egendom. Det enda sättet bosatta beskattas i relevans till deras egendom är om de hyr och göra en vinst. Denna vinst beskattas. När du har bott på Malta konsekvent i över fem år, kan du få mer egendom utan att kräva ett tillstånd.

Malta har också andra fördelar för både turister och invånare. Landet har en strikt anti-drog-systemet. Resor författare har placerat ön Malta som ett populärt resmål för säkerheten.

Den nuvarande Malta fastigheter lågkonjunktur är inte förutspås länge. Maltas läge direkt vid Medelhavet och det är närhet till Europa har stor potential för utveckling och tillväxt. Den nuvarande mångkulturella status skapar en välkomnande atmosfär för alla etniciteter.