mäklare-1 Realty

Broker-1 Realty kan du nu söka efter
bostäder till salu genom MLS!
Broker-1 är stolta att presentera
bergsryggen dödsbon!

Den Broker-1 Realty hemsida finns nu en mängd olika verktyg för att hjälpa fastigheter köpare och säljare. Vår Dagens Listor sidan visar många bostäder till salu samt radhus och lägenheter. Dessutom har många av våra listor över fastigheter har nu en virtuell rundtur. För att bättre kunna hjälpa bostadsköpare, kommer ett medel att skapa en anpassad uppdatering lista som kommer att varna dig via e-post om hus till salu som uppfyller dina krav.

Klicka här för att få dina personliga uppdateringar.

Vid Broker-1 Realty, är din fastighetsmäklare här för att uppfylla dina behov. Oavsett vilken typ av fastigheter som intresserar dig, kan din mäklare-1 fastighetsmäklare hjälper dig att hitta den. Hus eller radhus, har vi för närvarande listor runt om i östra Pittsburgh-området, bland annat White Oak, North Huntingdon, Elizabeth, McKeesport och Glassport.
Broker-1 Realty erbjuder stolt Longview radhus och bostäder uteplats i White Oak nära McKeesport, liksom Condominiums Klubbhus i Elizabeth, PA.

Om du vill bygga ditt eget hem, fungerar de fastighetsmäklare vid Broker-1 Realty nära samarbete med välrenommerade lokala byggare, tillsammans kan vi bygga hus av dina drömmar. För närvarande har Broker En tillgång till flera nya hus under uppbyggnad.

Oavsett ditt intresse, är mäklare-1 Fastigheter teamet här för att hjälpa. Välkommen att ringa oss på 412-678-0777, eller släppa vår högsta Fastighetsmäklare ett e-mail till Barb@Broker1Realty.com. Var noga med att kolla tillbaka snart, eftersom vi uppdatera Dagens Listor och ge ytterligare information för att betjäna dig bättre.

Broker-1 Realty, Inc. är ett självständigt ägda, licensierad fastighetsmäkleri beläget i White Oak, Pennsylvania, som betjänar området Pittsburgh. Vi erbjuder ett komplett utbud av fastighetstjänster med kundtillfredsställelse som ett huvudsyfte. Vi är stolta medlemmar av National Association of Realtors och fastighetsmäklare Association of Metropolitan Pittsburgh.

Våra fastighetsmäklare tjänar gärna bostadsköpare och säljare i hela sydvästra Pennsylvania, inklusive dessa områden, McKeesport, White Oak, N Versailles, Monroeville, West Mifflin, N Huntingdon, Irwin, Greensburg, Pittsburgh, Squirrel Hill, Shadyside, W Newton, Elizabeth Township. Du ska vara nöjd med våra tjänster, kommer du att bli nöjd med resultatet!