mäklare-1 Realty laget

Den Broker-1 Realty Team är stolta över att tjäna White Oak, McKeesport och de omgivande områdena. Våra fastighetsmäklare har en mängd olika listor, finns det säkert vara något att möta dina behov eller fantasinamn, hus till salu, Townhomes, bostadsrätter, mark för att bygga eller utveckla. De egenskaper som vi listbyte, så se till att kolla in ofta, kanske vi bara har vad du letar efter.

Barb Sulava är en livslång White Oak hemvist. Kombinationen av hennes utbildning från universitetet i Pittsburgh, hennes kontakter i området, hennes fastigheter kompetens och personlig motivation tjänar alla dem som hon arbetar. Barb representerar både köpare och säljare av alla typer av Realty. Hon arbetar aggressivt för hennes klienter.

Byrån Personal vid Broker-1 Realty är oöverträffad. Med kreativitet, tekniskt kunnande, engagemang och passion, de stöder våra fastigheter laget. Hus till salu via mäklare-1 Realty får en enorm mängd exponering. De är listade på vår hemsida, på Realtor.com, i Harmon Homes Guide, i väst Penn Multilist service (MLS,) på webbannonser framför vårt kontor på Lincoln Way och i andra särskilda annonser. Din tillfredsställelse är av högsta prioritet.