maine inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i Maine

Kanske du, Aore köpa din första hem i Maine, eller kanske du, Aore flytta till Maine från en annan stat. Hursomhelst, det, aos viktigt att du utbilda dig på Maine bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du, Äôll behöver veta innan du köper ett hem i Maine:

Medianvärdet priset på ett hem i Maine är $ 98.700. Nyligen har hem i Maine har uppskattar till priser som är jämförbara med det nationella genomsnittet. Men i vissa delar av Maine, uppskattning priser är på en all time high. Som ett resultat, inkomstnivåerna i många delar av Maine är för låga för att köpa en median-från hem med en konventionell lån. I själva verket, villaägare i många Maine städer betalar mer än den rekommenderade 30% av sina inkomster mot bostäder.

Staten Maine reglerar inte jämnar hem radon. Detta innebär att bostadsköpare måste testa för radonhalten i hemmet de köper och själva avgöra hur mycket radon är acceptabelt i deras hem. Dessutom har Maine vissa statliga miljölagar som används för att underhålla Maine, aos strandlinjen.

Maine lag förbjuder förskottsbetalning straff och reducerade ränteoptioner på justerbar ränta inteckningar och tidsbundna justerbar ränta inteckningar. Tidsbestämd justerbar ränta inteckningar är endast tillåtna i staten Maine, om starten ligger under den indexerade takt lån stängning.

Maine, är AOS Sanning-i-Utlåning lagen en anti-aggressiv utlåning lag som förbjuder hög ränta hög avgift bolån från laddning standard som överstiger 5% av den förvalda mängden och begränsar de avgifter som kan tas ut under flera refinansiering, uppskov , och förlängningar av dessa inteckningar. Presidiet för Financial Institutions och Office of Consumer Credit förordning presidera över långivare som ger ut hög ränta hög avgift bolån.