Louisiana inteckning – vad du behöver veta innan du köper ett hem i Louisiana

Kanske du ska köpa din första hem i Louisiana, eller kanske du flyttar till Louisiana från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på Louisiana bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i Louisiana:

Efter orkanen Katrina drabbade Louisiana i sommaren 2005, var hela delstaten Louisiana gjort berättigade till offentligt stöd. Emellertid uppstår den södra halvan av Louisiana majoriteten av skadorna. Bostadspriserna i de oskadade delarna av Louisiana ökade 20% som evakuerade rusade för att köpa nya bostäder.

Medianvärdet på ett hem i Louisiana är för närvarande $ 85.000, men det förväntas att detta belopp kommer att stiga på grund av ökningen i bostadspriserna efter orkanen Katrina. Nybyggda bostäder i skadade områden väntas vara värt mycket mer än de var innan de skadades. Dessutom aktuella räntor i Louisiana är över riksgenomsnittet.

Louisiana statens lag tillåter inte utfärdande av linjer hem kapital kredit. Det förbjuder förskottsbetalning straff och reducerade ränteoptioner på justerbar ränta inteckningar och tidsbundna justerbar ränta inteckningar. Louisiana har också en Residential lag hypotekslån som sätter lånevillkor på inteckning företag i ett försök att motverka aggressiv utlåning.