lösning för dåliga krediter är inteckning

Det finns en hel del alternativ på banklån för dem med dålig kredit. Detta är dock inte en lätt uppgift. En inteckning är ett långsiktigt åtagande, vanligen i trettio år, så du absolut vill hitta ett lån som kommer att vara hanterbart under lång tid. Du kommer att behöva göra en del efterforskningar och väga dina alternativ.

dåliga krediter hypotekslån – vad du behöver veta

Om du har mindre än perfekt kredit och du vill köpa en bostad, måste du forskning och hitta flera bolåneinstitut som kan hjälpa dig i din situation. Du kommer också att behöva göra en bedömning av din nuvarande kredit status och gör vad du kan för att förbättra din kredit poäng. Det finns långivare som kommer att ge dig en inteckning med dåliga krediter men vara beredd att möta högre avgifter, avsluta kostnader och räntor eftersom risken att långivaren tar på att erbjuda dig ett lån.

Till exempel, din ränta om du har dålig kredit kan vara upp till tre gånger högre än om du hade god kredit. Kostnaderna kan hamna kostar dig hundratals, kanske tusentals över lånets löptid, särskilt om du bara göra minsta betalningar. De betalningar som du gör på en hög ränta inteckning kommer bara betala räntan för en god del av låneperioden och inte på den huvudansvarige. Så istället för att arbeta för att äga ditt hem, det blir nästan som om du hyr din bostad men konsekvenserna av försumliga på en inteckning kör djupare än bara en vräkning. Det kan leda till utestängning och ytterligare förstöra din kredit historia.

påföljder för dåliga krediter låntagare

Förutom högre räntebetalningar på en inteckning, möter du också högre avsluta kostnader och extra avgifter, såsom försäkringar för hypotekslån, om du har en dålig kredit historia. Du kan undvika de höga kostnader som en sådan inteckning skulle medföra genom att ge dig själv tillräckligt med tid för att planera ditt hem inköp, ca 30-90 dagar, kanske längre beroende på din situation. I denna tid, bör du arbeta för att försöka förbättra din kredit situation genom att vidta åtgärder. Förbättra din kredit värdering innan du ansöker om en inteckning kan avsevärt ytterligare dina chanser att bli godkänd och få en lägre ränta på det.

föra din kredit värdering upp

Det finns ett antal bergsäkert sätt att förbättra din kredit värdering. Börja med att betala ner eller betala av så mycket skuld som möjligt. Det är perfekt att ha nästan alla skulder betalas ut innan du ansöker om en inteckning. Om du har några samling konton, arbeta med inkasserare att upprätta en återbetalningsplan och få dem att göra en positiv notation på din kredit rapport fil.

Betala av några höga räntor kreditkort och stänga alla konton, utom de som du har haft den längsta och har en bra historia. Stäng kredit konton som du inte längre använder, speciellt varuhus kreditkort, med dessa kommer inte att gynna dig i längden. Var noga med att regelbundet kontrollera dina kreditupplysningar från de tre kreditbyråer för avvikelser och misstänkta objekt. Om du hittar någon, måste du göra det skriftligen. Sök på nätet för standardbrev som du kan använda för att rensa gamla objekt (längre än sju år gammal på din rapport) och felaktig information från dina kreditupplysningar. Dessa steg bör hjälpa dig att komma på rätt spår till bostad och hjälpa till att flytta din inteckning ansökan genom systemet så smidigt som möjligt.