lokalisera en handpenning

lokalisera en handpenning

Om du är en sparare, och många av er är, än behovet av att hitta en handpenning kommer inte att vara ett problem för dig.

Men det finns också många av oss där ute som inte har haft lyxen att spara så mycket som vi skulle ha velat av olika skäl. Med denna utmaning till hands, kommer vi att behöva spåra en källa för en handpenning.

Om du har bra kredit, och när jag säger utmärkt, jag menar din kredit historia är perfekt utan en fläck på det, kommer du troligen att kunna ansöka om en inteckning med 100% finansiering, om du väljer att gå den vägen.

Många långivare erbjuder denna produkt, och om du kan svinga den, än att du inte behöver komma upp med några pengar till en handpenning, och du kommer bara vara ansvarig för avslutande kostnader.

Om du inte kan gå med 100% finansiering, här är några idéer som du kan titta in för att komma med en handpenning.

pensionsplaner

Om din arbetsgivare erbjuder en pensionsplan som en 401k, kanske du vill överväga upplåning från det att hjälpa till med din handpenning. Mest 401k planer erbjuder denna möjlighet på grund hem inköp. Du behöver dock att betala dessa pengar tillbaka på månadsbasis.

Nackdelen med att använda en 401k plan är att när du betalar tillbaka lånet, gör du det med efter skatt dollar.

Med detta sagt, är det ändå värt att titta in, och en massa människor överväga denna möjlighet.

familj

När allt annat misslyckas, be familjemedlemmarna att ge dig en hjälpande hand. Detta är inte en ovanlig praxis bland nygifta som ofta närmar sina föräldrar för att få hjälp med sin handpenning.

Om detta inte är för dig, förstår jag. Det kan vara svårt att svälja din stolthet och förhållningssätt familjemedlemmar att hjälpa dig.

spara

Om du är i slutet av din lina, och det verkar inte finnas någon handpenning pengar i sikte. Du kanske måste bukt kulan, börja spara, och vänta ut det.

Ett bra sätt att ge skjuts ditt sparande är med din självdeklaration pengar. Beroende på vad din avkastning är och hur många procent långivaren kräver att du lägger ner, kan din självdeklaration har du i dörren förr än du tror.