livet enkelt med en omvänd inteckning hem kapital lån

Pensionering är fullt av svåra val precis som allt annat i livet. När det blir dags för den stora dagen i pension en omvänd inteckning bör vara en del av planeringsprocessen så att du kan ha lite kul val att göra och göra livet lätt.

Valmöjligheter om var semester, var att äta, var att spela golf-val, val, val-listan är nästan oändlig. Det blir inget större val för dig att göra när det är dags än beslutar om att leva och vad man ska göra med ditt hem. Du arbetade hela livet long-nu vad gör du?

Om du uppfyller alla behörighetskrav och bestämmer sig för att stanna i ditt hem, kanske du vill ansöka om en omvänd inteckning. En omvänd inteckning kan de över 62 att få eget kapital de har i sina hus utan att behöva sälja den.

Intäkterna kan användas precis som du vill-sjukvårdskostnader, resor, hem förbättring, betala räkningar, även oseriösa saker-precis som du vill. Fler människor inser att en omvänd inteckning är en källa till månadsinkomst de kan leva på. Det belopp du får bestäms av kapitalet du har i huset.

Det finns ingen inkomst krav eller inkomst kontroll eftersom det inte finns några betalningar.

Det är obligatoriskt att alla låntagare för omvänd inteckningar får rådgivning förklarat för dig av en utbildad och testade rådgivare för att vara helt säker på att de vet hur förhållandena är. Detta kan vara lite overkill men detta marknadssegment är mest mottagliga för att bli lurade. Det är en bra idé att ta med en familjemedlem med dig till denna session.

För många omvänd inteckningar tillåta större frihet och flexibilitet i pension och därmed en bättre livskvalitet. För många en gudagåva. Livet på ett enkelt sätt!

Jack Krohn är en ledande fri lans författaren på Home Equity och frågor inteckning med över 40 artiklar på sin meritlista. Han är också den # 1 författare of Homeland Security artiklar i landet enligt Ezine artiklarna.