lite kända kommersiella lån sätter kontanter i handen av någon anledning snabbt och enkelt

Äga en kommersiell byggnad som ett lägenhetskomplex, är kontorsbyggnad, retail center, business ägarbostad byggnad och som en stor investering som uppskattar över tiden och kan ge en konstant källa till månadsinkomst.

hur du använder ditt eget kapital utan krångel

Om du har eget kapital i ditt kommersiell byggnad, det är en stor källa till kontanter till hands, om du kan få ut det. Det är inte så lätt som det låter om man inte arbetar med rätt kommersiella lån eller kommersiella mäklare kunskap om dina alternativ.

Inte alla kommersiella lån och långivare är likadana. Vissa är mycket restriktiva när det kommer till hur du planerar att använda de pengar du får från refinansiera lån.

goda nyheter för kommersiella fastighetsägare som vill ha en kommersiell refinansiera lån med kontanter ut

Den goda nyheten är, det finns en föga känd kommersiellt lån som gör att du får obegränsat uttag av någon anledning. Det finns inga begränsningar för hur du använder pengarna. Behöver du göra egendom förbättringar? Inga problem. Behov av att köpa någon ny utrustning för ditt företag? Inga problem. Behöver lite handpenning pengar för en annan kommersiella fastighetsinvesteringar? Inga problem.

Förutom några restriktioner för obegränsad kassa ut, alla typer av kommersiella fastigheter är stödberättigande. Dessa inkluderar flerfamiljshus eller lägenhet byggnader, blandad användning egendom, kontor, butiker, self storage, magasins-och industribyggnader, mobila parker hem, bed and breakfast och andra speciella egenskaper användningsområden.

höga lån till värde nyckeltal är acceptabla

En annan stor fördel här lite kända kommersiella inteckning erbjuder är höga lån till värde nyckeltal. Till exempel kan du få ett kontant ut refinansiera upp till 90% på kommersiella fastigheter såsom flerfamiljshus eller lägenhet byggnader, blandad användning egendom, en säng och frukost, lätta industribyggnader, en husbil park, kontor och butiker byggnader, själv lagring och lagerbyggnader.

Lånet till värdet justeras till 80% om man äger bil tillhörande fastigheter, hotell med Koncessionsnämnden tillhörighet, begravningsbyråer, en industribyggnad eller pensionat hus.

Särskilda bruksegenskaper kan fortfarande få kontanter upp till 75% lån till värde. Dessa inkluderar daghem och vårdcentraler, restauranger, parker RV och oberoende hotell och motell.

Om du behöver få tag på extra pengar snabbt, då du kommer att älska det faktum att dessa pengar ut kommersiella lån fond på bara 30-45 dagar. Ansökan och underwriting processen är bekymmersfritt och du vet på bara 48-72 timmar av ansökan om du uppfyller kraven för lånet.

alla juridiska personer kan ansöka

Ett annat kännetecken investerare finner en fördel är att alla juridiska personer kan ansöka om detta lån. Detta innebär att du kan ansöka om utbetalning i refinansiera lån som enskild låntagare, aktiebolag, handelsbolag, aktiebolag och vissa förtroenden. Personlig borgen behövs fortfarande, men det är en mycket mindre krångel än att ta egendom i och ut ur olika rättsliga titlar för att få lånet.

Stoppa huvudvärk. Stoppa krångel. Börja arbeta med de rätta kommersiella lån och långivare och börja få pengar ur du vill ha någon anledning att använda din kommersiella fastigheter kapital.