lider av kreditkort skuld radera lagligt upp till 50%

Det finns många människor som inte ens vet att det finns ett etiskt och lagligt sätt att minska skulden kreditkort som du är skyldig med upp till 50% eller ännu mer. Visste du att det fanns en lag som kommer att stödja dig att minska skulden?

I själva verket de flesta av de människor som är i skuld hamnar i slutändan upp ansökan om konkurs eller fortsätta betala den minsta betalningen nästan hela sitt liv. Ser allvarligt problemet har regeringen antagit en lag som hjälper kortinnehavare få sina skulder minskat till hälften och det arbete som utförs är ganska snabbt så att amerikanerna befrias från bördan av skulden.

Om du även lider av kreditkort skuld, kommer du definitivt att få ditt lån minskar och har viss lättnad från bördan av lånet och dess återbetalning. Så du kan kolla in de privata företag som är redo att hjälpa dig i detta avseende. De kommer att ge dig gratis rådgivning och utan att betala något du kan få den information och den procentsats upp till vilken din skuld kan reduceras.

Har du någon aning om att om du har ett lån på $ 10.000, kommer du att betala $ 40.000 bara ränta på det och kommer att betala av skulden på 40 år? Denna beräkning bygger på 17% ränta och en del företag tar 18% eller ännu mer. Denna ränta kommer att förbli densamma om du betalar den minsta betalningen under hela lånetiden. Regeringen i Amerika vill sätta stopp för allt detta monopol av kreditkortsföretag.

Men eftersom du nu vet om fördelarna av regeringen, kan du minska din skuld upp till 50% med hjälp av advokat eller de privata bolagen.