levnadskostnaderna i Chicago

Känd över hela världen för sin djärva inställning till kultur och konst och sin våldsamma passion för sport Chicago är ett nationellt nav för näringslivet. Om du vill lägga till i Chicagos imponerande prestationer, är hon nu en sökande för 2016 sommar-OS.

Chicago Real Estate – Chicago fastighets värde förra året och fortsätter genom det här året har varit på nedgång. Och detta är förenligt med ganska mycket överallt över hela USA. Detta gör Chicago en prime marknaden just nu för bostadsköpare och detta bör fortsätta till slutet av detta år och möjligt genom det första kvartalet nästa år. Som av nu, Median bostadspriserna (som betyder hem i den 50: e percentilen) är på runt $ 310.000 och släppa. Det är allmänt känt i Chicago för att leta efter fastigheter i utkanten av den blåsiga staden. Lake Zurich skulle vara ett konstigt ställe att börja din sökning efter det som är omkring 25 miles bort från staden. För att ha råd att bo i Chicago måste du göra minst $ 63,000 per år vilket är en sträcka för många människor. Bensin som vanligtvis är på uppgång från $ 2,65 per gallon förra året upp till över $ 4,00 per gallon och räknar i år. Gasonline skatter är för närvarande 32,5 cent per gallon och 43,5 cent per gallon för diesel. Statliga omsättningsskatten startar på 6,25% och slutar vid 8,5% beroende på vad länet du bor i. Inkomstskatt är endast 3%.

Chicago Apartments – den genomsnittliga studio lägenhet nummer varierar från $ 600 – $ 1200, är ??hyran för en ett sovrum $ 750 till $ 2000 och en två intervall sovrum från $ 950 till $ 2500. Övriga Chicago Levnadskostnad Stats-Elektricitet – 8,38 cent per kWh-Cigarett Skatt – 98 cent per pack-Inkomstskatt – 3%

läs mer på levnadskostnaderna chicago