levande överföring leder inteckningar

Om du är ett lån officer eller inteckning mäklare, kan du vara på marknaden för levande överföring leder inteckningar.

Denna speciella typ av bly är inte så dåligt val när du bestämma vilken typ av bly du vill arbeta med.

Den levande överföring bly fungerar så här.

Du registrerar dig för ett konto med en levande överföring bly inteckningar företag. Du bestämmer vilken typ av bly du vill överfört din väg. Såsom typ, köpa eller refinansiera. Staten, kreditvärdighet, LTV, etc.

Den ledande leverantören kommer att ta kontakt med utsikter för dig och överföra utsikter till din direktlinje till ditt kontor.

Detta är en mycket bra affär, men som alltid, kan det finnas vissa oförutsedda utmaningar du kommer att ha att göra med.

Anta att du steg bort från kontoret i några minuter, och att levande överföring du bara betalat för hamnar i din röstbrevlåda.

Kom ihåg, när ledningen leverantören gör överföringen, de är ute ur bilden.

Anta att du arbetar i en stor inteckning kontor och överföringen ska hämtas av din sekreterare eller operatör. Eller låt säga att samtalet tas av ett annat lån officer på kontoret. Om detta händer, kommer än att levande överföring måste överföras igen.

Vi vet alla hur irriterande det är att överföras, inte bara en gång, men nu två gånger. Din kund förmodligen inte kommer att sitta så bra med detta.

Detta är inte att säga att levande överföring leder inteckningar är inte bra. Bara se till att du vet vad den ledande leverantören politik är, om din överföring slutar inte att vara levande.

Du kanske också vill överväga att köpa realtid leads. Realtids leder levereras till dig i form av e-post med ett filter som du har konfigurerat specifika för den typ av bly du söker efter.

Du kan få din bly bokstavligen sekunder efter den potentiella kunden träffar på skicka-knappen på on-line formulär, klippa ut mitten mannen alla tillsammans.

För att sammanfatta det hela, om det är kvalitet som du letar efter, levande överföring leads, och realtid inteckning leder är vägen att gå.