letar efter de bästa remortgages för människor med dålig kredit – lär dig den information som behövs

Målet med denna lilla artikel kommer att dela med dig insider information om bolån och re-inteckningar. De idéer som vi ger kommer att utbilda dig och kan spara dig en hel del på sikt av en inteckning. Med remortgages för människor med dålig kredit få massor av avslag kan vara skrämmande och de flesta långivare kommer inte att acceptera dålig kredit, kommer de givna tipsen försöka eliminera tur downs och ökar du chansen att få affären du behöver.

Områden att denna artikel kommer att omfatta omfatta – PPI, kredit historia och förbättra det, skuldkonsolidering APR skattesatser och varför detta kan leda dig ur spår plus mycket mer.

Steg ett – betalning skydd försäkring – PPI har varit i media nyligen många reportrar har hävdat att det är dyrt och bör undvikas. Det beror på vad skydd om något du har just nu och hur du skulle klara av arbetslöshet eller en olycka. Om du har flera inkomster eller 2 deltid jobb så du kanske inte behöver skydd. Om du har något annat skydd på plats då locket kan vara till nytta för dig. Om du kommer att ta betalning skydd försäkring på dina remortgages för människor med dålig kredit då snarare än att jämföra räntor jämföra tjärorna eller (Totalt Belopp Återbetalningspliktigt). Eftersom en långivare kan ta ut en billigare april men ett större belopp för att skydda dig bättre kunde betala en högre april och få billigare locket under hela terminen.

Steg två: Använd ett remortgages för människor med dålig kredit specialist mäklare eller oberoende inteckning rådgivare. Dessa specialister har massor av erfarenhet till att hjälpa liknande människor till dig och på grund av det stora antalet långivare som de kan komma att ha störst chans att hjälpa dig. Till skillnad från banker dessa mäklare har tillgång till många finansiella produkter.

Steg tre: Se om du kan förbättra din kredit värdering finansbolag uppdatera din kredit fil felaktigt och lägga ner sena betalningar som var gjorda i tid. Kreditupplysningsföretag som Equifax eller Experian kan användas för att rätta till detta problem. Förutom att förbättra dig poäng med denna metod kan du också lagligt bort ccjs. Detaljerade e-böcker för att förklara processen kan hittas på våran hemsida.

Steg fyra: Kontrollera att du har råd att betala! Om räntorna stiger framöver din avbetalning kan öka med en hel del så inte pressa din budget för långt. Kanske en fast re-inteckning för människor med dålig kredit skulle göra planera framtiden lättare.

Steg fem: Se upp för förtida inlösen straff! Ibland när man tar en inteckning du får en rabatterad eller fast ränta som varar under en överenskommen tid. Om du vill remortgage och flytta bolag under denna tid eller ibland för ett år eller två efter vissa långivare innebära avgifter. Alltid ta reda på vad påföljderna är och överväga dina framtida krav.

Steg sex: Acceptera inte det första citatet! Jämför vad varje företag erbjuder dig och se till att dessa krav inte bara passa dig nu, men också kommer att ta emot dig i framtiden. Använd online tabeller inteckning ligan för att se vilken typ av räntorna som erbjudande för kunder med ccjs.

Vad händer nu?

Kontrollera att du har genomfört de lämpliga åtgärder som anges ovan. För remortgages för människor med dålig kredit den bästa platsen vi hittat är Bad Credit remortgaging