låt inte en dålig kredit 2nd inteckning refinansiera leder till en skuld fallgrop

“Laddning.”

“Sätt den på mitt kort.”

“Här är min plast.”

Varje dag, är till synes obegränsade varor och tjänster som betalas på kredit. Credit har blivit en del av vår vardag. Kreditkort. Billån. Inteckningar. Vi lever i en värld som blir mer och mer baserad på kredit. Till exempel är den totala kreditkort skuld på amerikanska konsumenterna mer än Kanadas hela bruttonationalprodukt! Även den amerikanska regeringen lever på kredit. Under räkenskapsåret 2006, tillbringade den över $ 400.000.000.000 enbart till den nationella skuldens innehavare. Så vad händer med individen som trasslar in sig i systemet? Efter att ha tagit ut en inteckning, ibland människor tycker att det är nödvändigt att ta ut en andra lån. Men om de har dåliga krediter, är det hopp? Yes! Vissa långivare erbjuder en dålig kredit 2nd inteckning att refinansiera.

topplån, andra chans
I ett kredit-baserad kultur där ett tuggummi kunde köpas med din “plast” är det vettigt för en inteckning inte vara tillräckligt. Men vad exakt är funktionen av ett topplån? Det är en inteckning tas ut på en första inteckning. Det kan sänka siffran en kontant handpenning, eller när refinansiering, kan kassaregistret användas för något ändamål, allt från en högskoleutbildning för hängslen eller en antik gem samling. Det är det som gör en dålig kredit 2nd inteckning refinansiera mycket attraktiv för alla med dålig kredit.

Vad sägs om räntan?

skattesatser “risk
En av de mest grundläggande men viktiga delar inom finans är räntan. Om du köper ett kreditkort, vill du veta om effektiv ränta, eller april Och när du behöver en dålig kredit 2nd inteckning refinansiera, måste du jämföra räntor. Typiskt, topplån har en högre ränta än bottenlån på grund av ökad risk. Detta är logiskt, eftersom du tar ett lån för att täcka ett lån. I själva verket, ibland risken är stor nog för en långivare att de inte kommer att erbjuda dig en kurs och dess motsvarande lån. Förutom din kreditvärdighet och vilken typ av lån du söker, är en annan faktor vilken typ av hem du vill ha den dåliga krediter 2: a inteckning att refinansiera för. Några exempel Single Family, Multi Family, Townhouse, och Andelslägenhet.

När kredit ges, är kredit på grund
Oavsett vilken typ av hem du tar det andra lånet ut för, när kredit ges, är kredit grund. Den genomsnittlige amerikanen har mer än $ 9000 i kreditkort skuld! Och många människor inte inser att genom att bara betala det lägsta saldot betalas, eller slutbetalning efter förfallodagen, kan du få betala för samma post flera gånger om. På samma sätt skulle en dålig kredit 2nd inteckning refinansiera vara förödande om du misslyckas med att fortsätta att göra månatliga betalningar. Du skulle definitivt vill undvika dessa tre fall:
* Försummade uppstår när du inte kan hålla ett juridiskt avtal, såsom att betala tillbaka pengar.
* Konkurs är när du saknar tillräckliga medel för att betala dina skulder.
* Utestängning sker när en långivare återtar ditt hus eftersom du inte kan göra avbetalning.

Dagens kultur är baserad på kredit, även dåliga krediter. Om du tar ut en dålig kredit 2nd inteckning refinansiera, undvika fallgropar en kultur av skuld!