låt inte dåliga krediter stoppa dig

När jag jobbade som ett lån officer, var det inte ovanligt för mig att komma över människor som trodde att de var av lycka eftersom de hade dåliga krediter.

Detta är verkligen inte fallet, även om det är rättvist att säga att du inte skulle kunna gå ner till din lokala bank, har en plats i grenen chefens kontor och gå ut med en inteckning.

Men det finns alternativ, och du har val.

Om du kontaktar en mäklare, berätta din situation, att vara helt ärlig och up front med dem, annars kommer du bara slösar bort sin tid, liksom din egen, och tro mig, oavsett vad din situation kan vara, har de hört värre. Nio gånger av tio att de kommer att kunna hjälpa dig.

Konventionella bankerna är inte de enda som lånar ut pengar. Mäklare har tillgång också bokstavligen hundratals banker med ett brett utbud av program för människor i unika situationer från outs avskärmning köp, till 100% finansiering med dålig kredit poäng.

Jag talar av erfarenhet, för när jag var ett lån officer jag gjorde inteckningar för människor i unika situationer.

Avskärmning buy outs, konkurs, sena betalningar på tidigare lån, går listan.

Jag skulle sitta ner med min kund, ta ner så mycket information som möjligt, än att presentera sin information till många olika långivare för dem att granska. De flesta gånger jag skulle hitta en med ett program för att hjälpa min kund.

Tänk, med unika situationer, finns det risk för en del av banken, så du kan inte förvänta dig att få den bästa kursen i världen. Men om det är rimligt, och kan sätta dig in i situationen att du vill vara i, än det är väl värt det.

Så om du tror att din kredit, eller en dålig situation hindrar dig från att få ett lån, tänk om, det finns förmodligen ett program där ute för dig, har du inget för löst.