las vegas bostadslån

Funderar du på att förvärva en fastighet i Las Vegas? Behöver ett lån eller inteckning i ditt hem? Då ska du först veta vad processen är som i den staden. Att få en inteckning godkännande kan vara ganska upprörande vid första, så du behöver veta om ett par saker när du går igenom processen.

• Först är din kredit värdering. Var medveten om att det kommer att väga mer på ditt godkännande än någonsin tidigare i Las Vegas. En Las Vegas bostadslån innebär att du måste veta din poäng högst 45 dagar innan säkra ett bolån. Detta kommer att ge tid för eventuella lån officer du är mötet med att göra några korrigeringar till eventuella fel som gjorts.

• När det gäller banker, kom ihåg att de kommer att vilja se dina totala kostnader som skall uppgå till ca 40% av din inkomst i La Vegas. Du kommer dock att bli glad att veta att det finns vissa bostadslån program som kommer att erkänna framtida löneökningar som du får från din arbetsplats.

• När det gäller tillgångar finns det några handpenning stödprogram som kan hjälpa dig. Din lån officer bör ha en inventering av alla de banker som har flexibla tillgångspriser krav och även information om hur dessa tillgångar kommer att verifieras. Så börja inte flytta dina tillgångar runt tills du får information från ditt lån officer på vad vissa banker kommer att kräva av dig. Detta är det bästa sättet att planera för din bostadslånet.