Lanzarote egendom bucking lågkonjunkturen

Fastighetsinvesterare i Europa alltmer funderar på att köpa en fastighet på kanarieön Lanzarote.

Varför skulle så många människor, i dagens osäkra finansiella marknaderna, titta på att köpa fastighet på en ö?

Svaret är enkelt. förvaltningsfastigheter – eller ännu bättre, avkastningen på investeringar som de är säkra på att se år i framtiden. Köpa billig egendom på ett av världens ledande turist öar är ett smart drag, oavsett hur man ser på det.

Island Fastigheten är nästan garanterad att öka i värde över tiden. Även om det är en av de större av Kanarieöarna, kommer Lanzarote springa så småningom ut av byggbar mark. Detta är ett enkelt faktum inför alla öar. När det inte finns utrymme för att bygga fler bostäder, fastighetspriserna kommer skjuta i höjden. Detta kommer att göra din investering väl värt den tid, pengar och arbete du lagt ned på det.

I januari och februari 2008, visade en detaljerad analys som de 636 mottagna egendom förfrågningar, var 88 procent utländska investerare. Det motsvarar ungefär 538 utländska investerare som vill köpa fastighet i Lanzarote. Denna studie tyder på att förändringar i marknadsvillkoren nyligen påverkar kungariket inte påverkar Lanzarote egenskaper i minst. I själva verket visar det sig att Lanzarote är en mycket varm plats för att köpa prime investeringar fastigheter.

Puerto del Carmen är för närvarande driver marknaden står för 43 procent av all egendom förfrågningar som används i analysen. Costa Teguise kom på andra plats med 30 procent och Playa Blanca trea med 19 procent.

För invånarna i republiken Irland, har ön blivit den mest populära spanska turistmål. Irländska investerare utgör en stor andel av dem som vill investera i fastigheter på Lanzarote.

Det förefaller som om investerare som vill köpa fastighet på Lanzarote letar efter låga kostnader, låg risk alternativ. De primära egenskapstyper folk letar efter är lägenheter eller lägenheter. Egenskaper priser under 150.000 euro fått flest förfrågningar. Egenskaper prissatta över 500.000 Euros lockade bara 3 procent av utländska investerare undersökningar.

Playa Blanca är ett av de nyare orter på ön. Det har ett femstjärnigt hotell där du hittar restauranger, barer, spa och mycket mer. Övriga funktioner i semesterorten inkluderar bassänger, en lekplats och en amfiteater. Sports fans kommer att njuta av tennisbanor, beachvolley, fotboll, en 9-håls putting kurs och fler dagliga aktiviteter för barn och vuxna. Alla i alla en av de bästa Lanzarote hotellen.

De som vill investera i en villa ser främst Lanzarote Playa Blanca. Fastigheter i Playa Blanca emot fem gånger fler förfrågningar än rivalen semesterorten Costa Teguise. Man tror att orsaken till detta är de nyaste orter erbjuder ett bättre värde än de äldre orter på ön.

Lanzarotes turistorter är alltid växer och ökar i värde.

Turister bokar månader i förväg för deras favorit hotell. Många turister har beslutat att köpa en lägenhet eller villa inte bara för semester vistelser, men också som förvaltningsfastigheter.