Lånet modifiering svårigheter brev – tre viktiga aspekter som ska ingå i ditt brev

Ofta husägare försöker fly betungande bolån som de inte kan betala är oförmögna att göra det eftersom de inte har kompetens att skriva en övertygande lån brev ändring svårigheter. En bank kräver att du visa varför man bör övervägas för ett lån träningspass. För att uppnå detta är det bästa tillvägagångssättet för att tillhandahålla en koncis, detaljerad skrivelse innehållande de tre aspekter som beskrivs nedan.

Efter en disposition för ditt brev är det bästa tillvägagångssättet, eftersom den möjliggör både att organisera sina tankar och ser till att det finns en strukturell grund av ditt brev som täcker allt som man bank kräver att fatta ett beslut. Följande punkter detalj de 3 aspekterna nämnde tidigare som kommer att se din bank förstår din position och sympatisk med dig.

Ett. Vilken typ av ekonomiska problem ledde dig att skicka det här brevet? Det är viktigt att ge en kortfattad förklaring till de händelser som ledde till problemen. Till exempel har om du blev uppsagd eller tvingas ta en minskad inkomst eller medicinska problem uppblåsta kostnader för din hälsa och sjukvård, eller om du haft en ränteförändring på ditt intresse, bör du inkludera detta i förklaringen.

2. Innehålla information om tidpunkten för dina problem. Detta är viktigt om du är efter med utbetalningarna, du måste relatera detta till när dina ekonomiska frågor ägde rum. Eller, om du möter försumliga snart, ge din långivare en tidsram för när detta kommer att inträffa. Din långivare måste inse att dina problem uppstod på grund av omständigheter som du inte kunde förutse eller segla, och du försöker att möta dina utgifter så bra som möjligt.

Tre. Detalj någon kostnadsbesparing planer genomförs för att bibehålla de nya kostnader samt rör dig med att uttrycka att du vill bo i ditt hem och har ingen önskan att standard. Se till att berätta för din långivare om nya budgetar, kostnader nyhet du ha avstått, som restauranger, dyra bilar, golf klubb eller land betalningar club, etc.

Glöm inte, ett lån modifiering svårigheter brev kan du förklara din långivare din situation, och du bör vara noga med att specificera historien kortfattat men samtidigt på ett sätt som gör dem känna empati med dig. Prata om vad du gör i ditt samhälle så för banken att förstå att det är både bra för dig och din grupp om du bor i din nuvarande bostad. Du förtjänar att ha ett lån träningspass, ta dig tid att lära sig knepen för att producera ett lyckat brev nu.