lånemöjligheter och termer

För många av oss, inteckningar är det viktigaste lånet vi någonsin kommer att behöva göra. Villkoren för lånet kommer att avgöra din förmåga att köpa ett hem och din förmåga att möta de månatliga betalningar du kommer att behöva göra för att behålla äganderätten till hemmet. Som ett resultat, kan det vara oerhört fördelaktigt för den blivande husägare att känna till de typer av gemensamma avbetalning finns, och den allmänna terminologin med dem.

inteckning terminologi

Innan du slutför vad som kan vara det största lånet du någonsin har tagit, kan det löna sig att veta följande gemensamma inteckning termer:
• Fastigheten. Detta är huset eller bostad som är finansierat genom lån.
• Låntagaren. Detta är den person som lånar pengar genom hypotekslån.
• Långivaren. Detta är den person, bank eller annan organisation som gör det möjligt för låntagaren att använda sina pengar.
• Principal. Detta är det ursprungliga beloppet lånade från långivare till låntagare.
• Ränta. Detta är den avgift som tas ut av långivaren till låntagaren för att använda sina pengar.

Dessa är bara grunderna i lån terminologi. Det kan vara fördelaktigt att diskutera din inteckning med en erfaren inteckning advokat.

typer av inteckningar

Några av de vanligaste typerna av lån tillgängliga för blivande hem köpare inkluderar:
• Fast ränta lån. Den mest traditionella formen av hypotekslån som erbjuds i USA, har fast ränta lån en uppsättning, oföränderlig ränta kopplad till principen. De flesta erbjuds i 15 – eller 30-års paket, vilket ger låntagaren en given tid över för att betala tillbaka lånet.
• rörlig ränta. Denna form av lån är den vanligaste typen av bolån erbjuds i länder andra än USA. I denna version, räntan ändras över tiden, beroende på den accepterade uppsättningen nationella räntesats. I denna form, låntagare är långt mer påverkas av ändrade räntor, och kan få betala betydligt mer i slutet av sina lån än vad de skulle ha med en fast ränta lån.

Dessa är bara de två vanligaste typerna av lån som erbjuds av låneinstitut. Beroende på de särskilda behoven hos låntagaren, kan det finnas ett brett utbud av andra lån alternativ som finns. Om du har några frågor om bolån eller avskärmning försvar, besök webbplatsen för Milwaukee konkurs advokater i DeLadurantey Law Office, LLC i dag.