Lånekalkyl lägga inte upp för dig

Du har hört alla inteckning berättelser och gillade några. Nu vill du veta vad det kommer att kosta dig när du tar ut en refinansiera inteckning. Den bästa och tillförlitliga informationskällan är online inteckning miniräknare. Men gillar du vad det är att berätta? Oavsett vad det är, ta sig i akt.

faktum vs fiction

Himlen är inte faller och så är räntorna. Men du kan fortfarande hitta en bekväm takt som är upp din gränd. Bara ta en lång, hård titt på inteckning räknaren när du har stansat i dina siffror.

Du kan använda online-inteckning kalkylator för att räkna ut din månatliga betalningar mot en refinansiering. Resultatet kommer att baseras på följande:

Ett. försäljningspriset för ditt hem.
2. önskad lånebeloppet.
Tre. den föredragna lånet.
4. procentandel av förskottet.
Fem. Räntan på lånet.
6. Andelen privata Mortgage Insurance att sättas upp.
7. lokala fastighetsskatter.

Summan kommer att visa den månadsavgift du kommer att betala för en period av x år. Detta belopp kommer att vara stabil under hela lånets löptid om du kollat ??en fast ränta inteckning.

Innan du kan tro alla de historier du hör, sortera ut fakta från fiktion genom att förlita sig på en inteckning kalkylator för att ge dig detaljerna.

användarvänlig och korrekt

Online inteckning miniräknare kommer inte skrämma techno-fobiker. Du kan direkt se resultaten för dig själv och förklaring till de siffror som kommer att dyka upp. För en trettio-årsperiod för en $ 150.000 hus med en 10% handpenning och en ränta på 7%, kommer du att hosta upp $ 898,16 per månad mot ränta och amortering endast.

En förklaring kommer tydligt säga att du måste betala en extra avgift för privata försäkringar för hypotekslån (PMI) eftersom du har betalat endast 10%, i stället för de 20% som krävs för handpenning. Om du ska betala upplupet PMI, innebär detta en ytterligare $ 74,25, vilket ökar det totala månadsavgiften till $ 972,41.

Räknaren är bekväm att använda och eliminerar behovet av en revisor att göra siffrorna. De omedelbara resultat kommer att hjälpa dig att bestämma dig om du är bekväm eller inte med den blivande lånebeloppet, räntesatsen, och lånet sikt. Du kan kolla in andra möjligheter om du väljer att gå på en dyrare eller ett mer överkomligt hus. Du kan få all information om olika lånevillkor, räntor och handpenning tills du har kommit till något som du föredrar och tror att du har råd utan att behöva betala genom näsan.

välinformerade är väl beväpnade

Du har redan fördelen av att veta vad du får in när du tar ut en inteckning. När du handlar för en långivande bolaget, shoppa för jämförande priser. Du kanske hittar något ännu bättre. Men ta inte upp tanken att de resultat som framgår av inteckning räknaren är allt du har att spendera. Om det här är ditt första inteckning, fråga om de avgifter de ska ta ut från start till stängning av lånet. Lägg alla dessa upp och det är pengar du behöver innan något belopp kan frigöras till dig.

Studera de grundläggande typer av inteckning och hur väl varje passar dina ekonomiska förhållanden, nutid och framtid. Den inteckning räknaren har visat dig vad som väntar, och om du gillar resultatet eller inte, valet är fortfarande ditt.