landsomfattande skärpa lån ändringar

Villaägare hoppas få ett lån modifiering med Countrywide kanske vill ompröva sina optioner. Countrywide Financial, mest känd för överdriven kreditgivning som ledde till utbredd standard, har nu så mycket osäkra fordringar på sina böcker att det kan ha att strama upp sin service lån modifiering.

Home Loan Modification låter försumliga låntagare att arbeta fram nya villkor med Countrywide, så att de kan undvika utestängning och stanna på rätt spår. Countrywide började erbjuda tjänsten via sin hem Retention avdelningen på höjden av förra årets fastighetsbubbla. Men på grund av den mängd förfrågningar som kommer in, har många fall försenades och resulterade i avskärmning. Företaget slog en all-time low år 2008 och har nyligen köpts upp av Bank of America.

I linje med den ändringen, är lånet modifiering Department of Law Offices av Marc R. Tow tar också åtgärder för att skydda sina kunder. Företaget, en av de ledande tjänsterna lån modifiering i landet, kommer bara förhandla om förändringar med Countrywide för kunder med livskraftiga fall och de som befinner sig i allvarliga ekonomiska problem.

Förändringar väntas även i den nationella politiken lån modifiering. Medan lån modifiering är fortfarande öppen för låntagare i standard, kan nya lagar begränsar snart tjänsten endast till dem i konkurs eller allvarlig brottslighet. Detta gör att långivare och lån företag modifiering att fokusera sin uppmärksamhet till kunder som är mest behövande.

Företaget kommer att fortsätta att hjälpa kunder med lån servas av andra företag. Förutom lån modifiering, Law Offices av Marc R. Tow erbjuder också hjälp med alternativ förlust lindring såsom blankning.