landsomfattande omvänd hypotekslån

För de flesta människor finns inteckningar, för alla andra finns det omvänd inteckningar. Vad är en omvänd inteckning? Först av allt, bara de mest privilegierade amerikanska medborgare har möjlighet att ens kvalificera sig för en omvänd hypotekslån, och dessa människor är pensionärer som är 62 år eller äldre. Just det, bara våra älskade mormödrar och farfäder som lever ut sina gyllene år kan kvalificera sig för en omvänd inteckning, vilket är en inteckning som innebär att långivarna kommer att betala låntagarna, i stället för låntagarna betalar långivarna. Så, om du inte redan är pensionär, hålla omvänd inteckningar i åtanke, men om du är en pensionär som söker mer tid att skämma bort barnbarnen, får extra obeskattade inkomster, eller flytta in i ett nytt hus utan att behöva ta ut regelbundna månatliga inteckning betalningar, sedan hålla behandlingen.

Countrywide, ett företag som grundades 1969 och strävar efter att bryta ner barriärerna av att äga ett hem, är USA: s No.1 Home Loan långivare, och har redan hjälpt miljontals familjer. Nu Countrywide Bank, FSB, och Countrywide Bostadslån har gått samman för att ge äldre medborgare som är 62 år och äldre den bästa omvänd inteckning planer finns i Amerika.

Countrywide Reverse Mortgage lån är lån som betalar villaägare i One klumpsummor, månatliga betalningar, periodiska krediter, eller en kombination därav. De husägare, å andra sidan, behöver inte betala något för en Countrywide Reverse Mortgage Loan, i själva verket, kan husägare göra vad han eller hon vill med pengarna mottagits från Countrywide långivaren. Countrywide Reverse Mortgage lån är tillgängliga för personer som redan har ett hem och funderar på att refinansiera eller för människor som vill flytta till ett nytt hem nära familjen. Hursomhelst, kommer husägare inte längre behöver betala månatliga bolåneräntor, och kommer att få pengar istället.

Den landsomfattande långivare betalas tillbaka lånet genom intäkterna från husägare hus när det säljer. Dock är husägare i någon fara av att förlora hans eller hennes hus. Det enda sättet att huset kan säljas är om husägare blir avlidne, är borta i mer än 12 månader, får permanent träda i vården av någon annan på ett annat ställe, eller bestämmer sig för att sälja hemmet. När hemmet säljer, sedan något över lånet beloppet betalas tillbaka till den befintliga husägare eller arvinge (s). Däremot om hemmet säljer för mindre än lånebeloppet grund, då försäkringen kommer vanligtvis täcka skillnaden.

Countrywide Reverse Mortgage lån tillåter pensionärer 62 år eller äldre för att kunna slappna av och njuta av vänner och familj. Det möjliggör också för pensionärer att få extra inkomster för exotiska resmål, hobbies, för att ge presenter till familjen, eller för att helt enkelt spara upp så att familjen har något efter senior har passerat.