landsomfattande modifiering lån och dess förändringar

En av de tillgängliga låneprogram som erbjuds av regeringen är den landsomfattande Ändring Loan Program. Denna plan är tänkt att hjälpa de många husägare som kämpar för att hänga med sina månatliga betalningar och kan vara på väg att förlora sina hem till utestängning.

Företaget, Countrywide, har varit känd som en av de största bostadsföretag långivarna i USA. Tyvärr förlorade den sin titel eftersom det hade ett antal negativ feedback på oetiska strategier och principer. En av deras största klagomål var på grund av den förvirrande information som personalen tillgänglig. Det var ett stort missförstånd som orsakat sådana problem mellan Countrywide anställda och låntagare i bolaget. Detta problem uppstod eftersom kunderna tycktes höra motstridiga uppgifter på att prata med olika representanter kundservice. Dessa klagomål besöks online-forum för olika webbplatser.

När Bank of America köpte Countrywide i juli 2009, var en ny policy som beräknas släppas i oktober. Dessa nya politik hade ett huvudmål att korrigera tidigare misstag och de konsekvenser som orsakas av dess låntagare. På grund av detta vill det nya bolaget nu att arbeta med intresse av låntagarna i åtanke så att husägare kan få hjälp med sina månatliga inteckning betalningar. Detta kommer att hjälpa sina kunder att undvika utmätningar.

Efter en rättegång inleddes mot Countrywide, släppte företaget en ny förklaring. Denna nya uttalande informerade berörda låntagare som företaget har utvecklat en ny plan för att hjälpa de många kämpande husägare. Flera befintliga låntagare av Countrywide har en hård tid att fullt ut förstå de förändringar i Countrywide etik. Även om de har informerats om Countrywide s nya politik, gjorde kunderna vet inte vilken nytta de kommer att få och hur de skulle kunna få det nya lånet modifiering.

Countrywide har gjort det enklare för låntagare som inte kan upprätthålla sina månatliga betalningar på grund av ekonomiska svårigheter. Enligt det nya lånet modifiering plan, kommer den månatliga utbetalningen av en låntagare inte längre överstiga 34% av sin månadsinkomst. När ett lån kommer att ändras, kommer låntagarna in ett program som kallas ett steg-kurs. Huvudsyftet med detta program är att sakta minska låntagarens ränta så att det blir hanterbart för låntagare. Men idag, har lån modifiering en begränsning eftersom bara hem som faktiskt är upptagna av ägarna kan vara berättigade. Om du för närvarande är en låntagare från institutionen, bör du ta en titt på Countrywide Ändring Loan Program. Eftersom det köptes av Bank of America, har Countrywide visat betydande framsteg.