landsbygden bostadslån – inga pengar ner USDA hem loans_

I dagens snäva bolånemarknaden finns det inga många lån produkter du kan köpa ett hem utan handpenning. Den gamla goda tiden var någon med en puls kunde få en inteckning med några pengar ner. Men det finns fortfarande ett stort program kvar som har 100% finansiering och att programmet är för landsbygden bostadslån från United State Jordbruksverket.

Även om denna typ av hem hypotekslån har funnits i flera år, men de flesta människor är medvetna om det. Främst eftersom det var dock att vara för endast jordbrukare, var det känt som en “bonde lån”. USDA bostadslån programmet riktlinjer tillåter människor att köpa ett hem med 100% finansiering på konkurrenskraftiga räntor, 30-årig fast ränta inteckning, och försäkringar för hypotekslån (MI). Låter det för bra för dig att vara sant?

Ja, gör detta stora program finns, men det är inte för alla. Det finns vissa restriktioner och riktlinjer såväl på hushållens inkomster och egendom berättigande. Du hushållsinkomst kan inte överstiga vissa inkomster begränsningar och fastigheten måste vara belägna i vissa områden (mestadels landsbygdsområden). Dessa landsbygden bostadslån är garanterade av USDA och är inte tillgängliga i stor befolkning områden som storstäder och städer. Om du gillar i New York då du är ute på tur. Men om du bor i en stad med befolkning på mindre än 25.000 personer så du kanske kan hitta ett hem som är i ett stödberättigat område.

Det finns inte en massa “ingen handpenning” program som finns kvar idag. FHA Home Loan Program kräver 3,5% handpenning. Det finns också en HUD hem $ 100 Handpenning incitamentsprogram som enbart har en $ 100 handpenning, men du måste köpa en HUD hem avskärmad egendom i syfte att ta advantgage av HUD hem $ 100 Handpenning Program.

Det finns en hel del fördelar för USDA Rural Home Loans program förutom inga pengar ner funktionen. En är den avslutande kostnader kan rullas in lånet eller du kan be säljaren att kan alla avslutande kostnader inklusive förutbetalda poster såsom fastighetsskatt och husägare försäkring. Detta innebär att det är verkligen inga pengar ur fickan typ av bolån.

I jämförelse med en konventionell inteckning, om du inte betalar minst 20% ner då du kommer att få betala hypotekslån försäkring vilket ökar din månatliga inteckning betalning. De lantliga bostadslån i USDA har inte detta privata krav försäkringar för hypotekslån. Detta är en av de bästa finansieringsmetoder finns om du är berättigad.

USDA Home Loans Program är ännu bättre än FHA hypotekslån. FHA bostadslån kräver en 3,5% handpenning och de har en upfront privat kostnad hypotekslån försäkring plus en månatlig inteckning försäkring (MI) laddning. Om du vill köpa en bostad i ett område som är berättigade till detta program och du är också inom de inkomster riktlinjer, skulle detta åtminstone var vettigt att kolla in detta program.

Så vad gör du nu? Denna artikel ger endast en kortfattad beskrivning av USDA Rural Home Loans Program. Du behöver för att få mer information för att se om du kvalificerade och om du bor eller det område som du vill köpa ett hem är i en fastighet stödberättigade område. Detta är ett bra sätt och kan också vara det enda sättet du kan köpa ditt drömhus!