lån modifiering och skuldsanering process

Lån modifiering är en process där en husägare inteckning ändras och både långivare och husägare är bundna av de nya villkoren. Loan Modification är utan tvekan den mest effektiva verktyg som kan användas av villaägare i mitt i ekonomiska svårigheter att hindra sina hem från att komma in avskärmning. Lån ändring avtal kommer i olika former. De vanligaste ändringarna är att sänka räntan, vilket minskar huvudsakliga balans, “fastställande” justerbara räntor, öka lånet sikt, förlåtelse betalningsanmärkningar och avgifter, eller någon kombination av dessa.

En Home Loan Modification är ett erbjudande om att göra en permanent förändring i låntagarens inteckning villkor som normalt innebär en kurs modifiering. För att ta reda på om du har rätt eller hur man får hjälp på ett hypotekslån modifiering finns det gott om advokater och lån företag modifiering för att hjälpa konsumenterna. Ett lån modifiering är en långsiktig lösning, är modifierade fördragsamhet avtal designats av långivare att bara få betalt. Naturligtvis kommer de att förhandla med dig för att fastna, vilket kräver en del av sena betalningar som skall betalas i förskott för att återställa lånet eller att stoppa avskärmning.

En standard lån modifiering sätter låntagaren i en bekväm och långsiktig förmåga att göra sina nya betalningen. Ändring av inteckning termer av nuvarande lån kan innebära en mycket låg ränta som är fast under en period av 3 till 7 år sedan systematiskt stiga till de rådande marknadsförhållandena fasta priser. I vissa situationer kan långivaren välja att minska lånets balans eller utplåna en del av eller hela den andra lien om det införs ordentligt med dokumentation.

vad är lånet ändring processen?
En detaljerad ekonomisk analys utförs för att förstå din unika situation. Sedan arbetar vi med din långivare rutiner Loan Modification samt dina lagar i syfte att hjälpa dig att förstå dina alternativ. Denna process kan ta dagar till några veckor så det är viktigt att vi får igång processen om du räknar med ett problem. Vårt program använder samma handlingar som bankerna använder och används av Making Homes Affordable Program.

Lån ändringar har varit en acceptabel uttag sedan 1980-talet. På den tiden, till FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) tillämpade workout rutiner för oroliga lån ur bankens misslyckanden, modifiera lån gör dem överkomliga och att vända oreglerade till nödlidande lån.