lån modifiering krav – en påhittig guide för en komplicerad fråga

Den nya lån modifiering proposition, som har gått till omröstning i USA: s president, har erbjudit hoppas att tusentals amerikaner som är belastade med bolån som kontinuerligt ballongflygning. Det nya lagförslaget erbjuder alternativ som är mer formbara och generös, och därför att de måste godkännas av fler lån ändringar än någonsin. De lån modifiering kraven gör en högre andel av inteckning innehavare som är berättigade till modifierade lån planer.

Kvalificerade för en modifierad lån plan kräver bevis av framväxande ekonomiska problem. Om du nyligen har förlorat ett jobb eller ens hade en avskuren din månadslön, är du berättigad till en modifiering plan. Ekonomiska svårigheter bör dokumenteras med lämpliga dokument som verifierar månadsinkomst. Det nya lånet mod planen kan säkra ekonomiskt stöd för att få ner inteckning betalning till mindre än 30% av den totala månatliga inkomst för låntagaren.

Modifiering medel finns tillgängliga för personliga bolån. Med andra ord, om du bor på fastigheten, som du betalar inteckning för, är du förmodligen berättigad till en ändring. Beläggningen bör dokumenteras med ordentliga räkningar och andra erforderliga bevis.

Det ekonomiska läget för långivaren är en avgörande faktor vid fastställandet av stödberättigande modifierade lån förslag. Ett lån mod är ett avtal mellan långivare och låntagare. Om en långivare har försatts i konkurs, är det legitimt att slå ned förslagen lån mod. Dock har den senaste tidens lånet mod bill erbjuds incitament till långivare för varje modifierad avslutat lån, varför minskar den totala kostnaden för lån ändringar jämfört med kostnaden för avskärmning.

Efter långivaren godkänner en modifierad lån plan, tilldelar han låntagarna att en “provperiod”. Planen är giltigt endast om låntagaren levererar tre månatliga inteckning betalningar i tid. Efter testperioden, är planen anses giltiga och låntagaren skulle få en federal incitament för varje år av genomförda betalningar.

Den nya lån modifiering planen har gjort fler amerikaner som berättigar till att modifiera sina skulder. Nya undersökningar har visat att mer än 6 miljoner brottsligt lån är resultatet av en katastrofal ekonomisk recession. Den federala regeringen erbjuder finansiella lösningar för att spara inteckning innehavare från avskärmning.

Den ekonomiska recessionen har passivt reflekteras på fastighetsbranschen. Lån modifiering krav har skapat möjlighet till mer amerikanskt att ändra sina skulder. Sammanfattningsvis, finansiell hårdhet och inflyttning är de två viktigaste faktorerna i rätten för modifierad lån.