lån modifiering gjorde din långivare ger dig en högre betalning

Om du erbjöds denna typ av omstrukturering, då det verkar som om långivaren helt enkelt lagt på din avbetalning vad du var skyldig och re-amorterade dina betalningar lån och omstrukturerade ditt lån. Även om det är ett lån modifiering, är det inte målet eller önskade resultatet flesta människor söker.

det bättre alternativet
Ett mycket bättre sätt att strukturera detta skulle vara att helt enkelt ha din långivare förlänga ditt lån ut till ett 30 – eller ens 40-års sikt för att minska dina betalningar. Detta ger dem möjlighet att behålla en kund glad och underhålla sina böcker genom att inte ha en annan låntagare standard. För att hjälpa den nationella ekonomin komma på fötter igen alla måste arbeta tillsammans.

attraktiva priser
Dessutom kan du stanna på din långivare att sänka räntan ned till 2 procent, om det kommer att få dina betalningar till den högsta tillåtna vilket är cirka 31 procent av din brutto månadsinkomst. Målet här är att göra det överkomligt så att du kan få ut av din ekonomiska svårigheter.

chockerande statistik
Fakta är vad de är, och forskning visar att cirka 70 procent av bolån som har ändrats har gått tillbaka till standard igen, främst på grund av betalningar som inte sänks alls, och i vissa situationer de var faktiskt mer än den ursprungliga betalningen. Vad kan möjligen långivare att tänka? En professionell fastigheter advokat eller välrenommerade lån modifiering företag skulle säkert utmana en högre betalning val. Ett ytterligare faktum är lån modifiering företag och fastigheter advokat rutinmässigt få bättre villkor än människor som gör det själva.

För närvarande är Obama-administrationen försöker få långivare ändra låntagarnas bostadslån under “Making Home Affordable låneprogram”. Denna plan kräver långivare att ändra villkoren för låntagare som är i oroliga lån genom att sänka räntan eller sprida ut ordet. I vissa situationer kan räntorna sänkas ned till 2 procent och återbetalningstiden kan gå hela vägen ut till 40 år. Nu som låter som en affär en överväldigande majoritet skulle acceptera.