lån modifiering bedrägerier – inte luras, kan det hända att du

Det olyckliga faktumet är mest lån modifiering företag där ute är bluffar. De lovar garanterade resultat eller fantastiskt låga räntor som de bara inte kan eller inte ens försöka uppfylla. Det första tecknet på att ett företag faktiskt kör en bluff lån modifiering är här: Företaget kontaktar dig först.

Vare sig med flygblad, post eller telefon dessa bedragare kontakta någon i stadsdelar där de tror att de skulle kunna lura i en intet ont anande husägare. Rik eller fattig, det spelar ingen roll. Vem som helst är en prospektiv mål för dem, så länge som de kan extrahera en del pengar.

Nästa är förmodligen den största flaggan: De kräver en upfront avgift. Människor från alla samhällsskikt har svårt att betala sina lån, och de människor som kör någon bluff lån modifiering justera mängden till en kurs som de tror att du kommer att betala för att “komma igång”. De kan till och med hävda att det är ett specialerbjudande – någon affär – bara att dra dig i.

Ofta är dessa människor ta dina pengar och köra, men ibland begära extra pengar senare eftersom långivaren behöver en deposition för att hålla förtroendet. Detta är en total lögn och i samtliga verkligheten, det kommer in i deras ficka.

Ibland kan dessa lån modifiering bluff företag hävdar också att du bör sluta betala din inteckning så långivaren tar ett särskilt intresse i ditt fall. Det är inte svårt att se hur dessa bedragare potentiellt kan skada dig.

Naturligtvis är inte alla lån modifiering företag som drivs av bedragare. Bland de rötägg finns företag som verkligen vill hjälpa dig att stanna i ditt hem.

Legitima företag brukar inte betalt för det inledande samrådet, även om de tar ut senare. Den enda fria hjälp är genom FHA företrädare, men de är svåra att få stöd från eftersom efterfrågan är så hög …

Ett riktigt företag som inte är ett lån modifiering bluff kommer att ge dig en professionell konsultation och om du väljer att arbeta med dem, gå igenom hela processen. De flesta kommer att hjälpa dig att skriva upp ditt pappersarbete samt brevet umbäranden. De kommer också att medla mellan dig och långivaren att få inte bara en lyckad ändring, men möjligen en med termer du inte skulle kunna få något annat.

Innan de bestämmer sig för alla företag, kolla med BBB och absolut inte ta itu med någon modifikation företag som debiterar dig en avgift redan från början. Kunskap är makt när de skyddar dig mot bluff lån modifiering företag.