lån för att förhindra utestängning eller hypotekslån modifiering

När du försöker att besluta om att använda ett nytt lån för att förhindra utestängning eller lån modifiering, det finns specifika faktorer att tänka på som kan hjälpa bestämma åt dig personligen.

Att få en helt ny, refinansiera inteckning kommer att påverka din kredit ett mindre belopp allvarligt än lån modifiering. Hypotekslån modifiering skadar din kredit bara om så mycket som avskärmning, men att ta ut en refinansiera lån påverkar bara det inuti en rimlig och respektabel sätt.

Självklart måste du ha ett mått av anständig kredit för att vara berättigad till en en refinansiera eller annat nytt lån stället för att välja lån modifiering. Även personer med dålig kredit är främsta kandidaterna (men absolut inte “sko-ins”) för lån modifiering, eftersom de betraktas som höga konkursrisker av långivare de är därför inte så sannolikt att få godkänt för någon refinansiera än ett hypotekslån modifiering.

Om din kredit är verkligen att du kan vara berättigad till en om nytt lån för att förhindra utestängning eller hypotekslån modifiering då du nästa måste beakta villkoren i refinansiera inteckning du är berättigad till. För att gå vidare med en refinansiera inteckning, måste låntagaren vara i stånd att bevisa att hans / hennes inkomster (nuvarande eller framtida) kommer att stödja villkoren för detta nya lån. Helt enkelt, om du inte kan betala de månatliga skyldigheter på ditt nya lån något mer än du gjorde på din ursprungliga lånet, då är du bara skjuta avskärmning.

Självklart bör en sökande för hypotekslån modifiering även bevisa att hon eller han kan möta de nya betalningsvillkoren i den modifierade lånet. Det är bara dessa termer är vanligtvis mer rimligt (läs: har råd) jämfört med dem i en refinansiera inteckning.