lån ändringar och aggressiv utlåning

Det finns en hel del frågor vad långivare och reparatörer inteckning kommer och inte kommer att göra. Den verkliga frågan är om hem-ägare ……. vad är hans nuvarande ekonomiska svårigheter och vilka oförutsedda omständigheter har hänt honom eller henne.

* Har de förlorat sin anställning eller var deras timmar och övertid avslutas???
* Var aggressiv utlåning inblandad ….. de ökända Liar lån, redovisade intäkter och eventuella angivna tillgångar???
* Var en fiktiv anställning används???
* Var hem-ägare förklarade lånevillkoren de hade skrivit???
* Justerbar Rate inteckningar, visste kunden vet vad som skulle hända med villkoren för sina lån
när räntan skulle justera???
* Betala Alternativ eller Negativ amorterade lån, den ökända teaser lån, där låga initiala betalningar berodde och sedan det
eskalerade till dubbla eller tredubbla gånger utbetalning
* Gjorde en medicinsk nödsituation orsaka hem-ägare för att hamna på efterkälken på sin inteckning betalning???

Låt oss säga att en av dessa olyckliga omständigheter som har hänt, vad hem-ägaren göra nu? När de kallar
sin bank utan juridiskt biträde och försöker få lite hjälp, kommer långivaren att ge varje ursäkt att de kan tänka på. Till exempel ….. varför skulle långivaren sänka räntan och betalning om de har samlat hem-ägarens betalning månad efter månad i flera år?

Naturligtvis de inte kommer att minska något för kunden, eller ändra inteckning på ett minimum. Bankerna har samlat miljarder dollar de senaste åren och de kommer alltid att vara girig efter mer och mer av vad de kan samla. Har du, hem-ägare, blivit hjälpta när du ringer din bank för att få hjälp i din ekonomiska svårigheter? Men när bankerna hade en strapats från kreditkrisen, gick de till regeringen för en biljon dollar räddningsaktionerna. Med denna räddningsaktion, kunde de ha betalat ut 75% av alla bolån i USA. Gjorde de det, de naturligtvis inte gjorde.

Bankens, med sin inkassobyrå mentalitet, kommer att behandla dig extremt orättvist och berätta “Betala dina räkningar i tid” eller “Du skrev ett kontrakt och är skyldig att betala det”. Om långivarna började skriva ned boräntorna, betalningar och saldon på en regelbunden basis, då skulle alla veta om det och kräva samma behandling. Så vad gör den stackars olyckliga hem-ägare göra nu för att få den bästa representationen????

Vänta inte tills det är för sent. Våra jurister förstår stressen att hantera utmätningar och orimliga åtaganden gentemot fordringsägarna. Kontakta vårt kontor och låt oss börja din rättegång inom 24 timmar.