lån ändringar måste passa kunden

Det finns många problem med befintliga bostadslån, några av dem är justerbar ränta inteckningar som har fått sina betalningar hoppa så låg betalning löpte ut, många människor över hela landet är un-eller deltidsarbetande, så att de kan, AOT betala sina lån , och en del människor som inte kunde? t råd att köpa bostäder i första hand gavs tvivelaktiga lån. Den nedgång i hemmet värden också har lett till att många villaägare att gå bort från sina hem eller bara sluta betala sina amorteringar eftersom de är skyldiga mycket mer på sina hem än det, aos värt. En undervattens inteckning gör villaägare förtjusta över kämpar för att göra utbetalningar när det, aos troligt att de, Äôll inte har eget kapital i sitt hem under en lång tid.

Resultatet av denna kombination av situationer är att många människor bara kan, AOT betala sina amorteringar, vissa människor har inteckningar i standard, och andra har gått bort från sina hem, medan ett växande antal har hem i avskärmning.

Regeringen, omförhandlar AOS nuvarande inteckning modifiering program Making Home Affordable en husägare, AOS inteckning, brukar släppa räntan och ge ett hem ägare längre att betala lånet tillbaka, förlänger villkoren för inteckning. Dock är problemet med denna strategi som villaägare med undervattens bolån fortfarande är kvar med mindre eget kapital i sitt hem än vad de är skyldiga, det finns få incitament att stanna i det hem och fortsätta att betala denna inteckning.

Utöver detta problem, är när ett hem är avskärmad på banken fastnat med ännu en ledig egendom som förlorar värde och drar ned hem värden för grannskapet. Experter säger att det bästa alternativet för att gå vidare med är en som minimerar risken att husägare kommer att gå bort från hemmet, men detta kommer att bero på de individuella, AOS omständigheter. För vissa villaägare, är allt som behövs en ändring av inteckning så att tidsramen dras ut och räntan sänks. Många villaägare kräver förändring från en arm till en fast ränta inteckning för stabilitet samt.

När långivare letar efter sätt att hjälpa villaägare stanna i sina hem och fortsätta att betala sina amorteringar, måste de undersöka hur de kan göra villaägare tycker att det verkligen är i deras intresse att stanna i hemmet. Eftersom det kan kosta långivare mycket mer att få villaägare gå ifrån sina hem, är det inom långivare bästa intresse att komma till en kompromiss med villaägare när det gäller hur lån kan omarbetas.