lägsta räntan inteckning refinansiera lån – 3 sätt att få en låg ränta refinansiera

Desto lägre blir din ränta på din refinansiera inteckning, desto mer pengar du kommer att spara. Men inte alla refinansiera lån är skapade lika. För att få de lägsta räntorna, följ dessa tre tips när de ansöker om dig refinansiering.

Ett. refinansiera hela din inteckning

Refinansiering hela din inteckning hjälper dig att kvalificera sig för låga priser. Med split inteckningar eller ett hem kapital kredit höjer din risknivå och priser.

Men om du har en riktigt bra ränta på ett lån, då du kanske inte vill kombinera dessa inteckningar. Ta dig tid att begära offerter för båda lån situationer. Inom några minuter kan du få ett svar från långivare och vet vilket är det bästa alternativet.

2. inte kontanter inte ut ditt eget kapital

Tar ut en del av eller hela ditt hem kapital kommer också att öka din refinansiera priser. Så håll det egna kapitalet på plats medan du ansöka om refinansiering. Det fungerar ungefär som en handpenning gjorde för din ursprungliga bolån. Ju större ditt eget kapital, desto bättre priser.

Om du vill utnyttja ditt eget kapital, överväga att ansöka om ett separat lån efter att du refinansiera, som ett hem kapital kredit. Så att du inte kommer att betala en högre ränta på hela din huvudman.

Tre. sänka din ränta med poäng

Som med din första inteckning, kan du sänka dina priser genom att köpa poäng. Det är lite riskabelt eftersom du måste hålla ditt lån i sju år oftast att ta igen kostnaden. För att vara säker på att detta är ditt bästa val, jämför utlåning erbjudanden. Beräkna kostnaden för poäng och dina potentiella besparingar.

Förutom dessa tips, kommer jämförelse shopping också hjälpa dig att få en lägre ränta. Varje långivare tittar på refinansiering applikationer på olika sätt, så med noggrann sökning, kan du få en bättre affär. Börja med att begära ett lån citat, sedan jämföra siffror, både ränte-och avslutande kostnader.

Kom bara ihåg att den lägsta räntan inte alltid kommer att vara det billigaste lånet. Faktor i kostnaden för avgifter för att vara säker på att du kommer att komma ut på toppen, särskilt om du planerar att sälja eller refinansiera i ett par år.