lagligen få 50% minskning av ditt kreditkort skuld idag

Har du någonsin trott att om ditt kreditkort skuld blev reducerad till hälften vad blir din handlingsplan? Du måste tro att jag skämtar eller gör narr av dig. Absolut inte, jag avslöjar en överraskande sanning för er i dag och som stöder mitt första uttalande.

I själva verket finns det ett mycket enkelt sätt som hjälper dig att få ditt kreditkort räkningen reduceras till hälften och allt detta är helt lagligt och rättvist. För att vara tydligare, om din skuld är $ 10,000 den får minskas till $ 5000 och kan vara mer beroende på din skuld belopp och vissa andra faktorer också.

Det har konstaterats att en genomsnittlig amerikansk familj är skyldig bolagen minst $ 10.000 och för detta måste fortsätta betala den minsta betalningen i 40 år och sedan kommer de att bli av med skulden. Utöver detta, kommer de att betala $ 40.000 bara som intresse för företaget och detta är fallet när gäldenären betalar regelbundet och räntan på 17%. Fallet kommer att vara annorlunda när betalningen är oregelbunden eller räntan är högre.

De kreditkortsföretag kommer aldrig att låta sina kunder vet om någon konsumentskydd lag eftersom den maximala inkomsten för dessa företag kommer från de intressen som de tar ut från sina kunder. Den verkliga bilden visar att den huvudsakliga avsikten med dessa företag är att göra så mycket vinst som de kan och att de inte visar någon nåd när du är i skuld.

Så den nuvarande regeringen beslutat att sätta stopp för alla dessa trakasserande faktorer och har gått några lagar som är utformade för att hjälpa kreditkort gäldenärer har en bättre och positivt alternativ och inte hamna arkivering konkurs som miljontals andra amerikaner har gjort hittills.

Jag hittade en du kan kontakta Tod