låga bolåneräntor … prisvärda bostäder … ekonomisk lutning

De nuvarande inteckning räntorna är mycket låga just nu och fler människor som har hyra hem är att finna det billigare att köpa sina hem vid denna tid. Medan bostadsköpare investerar sina pengar, är hyresgäster kasta bara deras pengar borta. Även om mycket olika, köpa ett hem är något jämförbart med ett bankkonto på grund av det egna kapitalet som växer över tiden.

Även om ekonomin är lite skakig, är fler människor drar nytta av de aktuella bolåneräntorna att äntligen äga sina egna hem. Avdrag ett lån intresse för föregående år är en fördel att första gången köpare har.

Alla köpare får dra av vad de punkter kostade dem, det vill säga om de målar poäng för att få sina hem. Till exempel, om du betalade $ 10.000 för poäng, det är hur mycket du kan dra av från din skatt.

På grund av de aktuella bolåneräntor är det till din fördel att specificera alla dina hus utgifter som du har rätt till på din skatt former. Du kan tydligt se varför äga ditt hem är mycket mer till din fördel än att hyra.

Alla som vill köpa ett hem bör dra nytta av de nuvarande bolåneräntorna. Det finns många fler fördelar med att köpa ett hem än att hyra en bostad.

En annan kostnad du kanske kan dra av från dina inkomstskatter är de privata försäkringar för hypotekslån (PMI) premier du måste betala om din handpenning är mindre än 20 procent av den totala kostnaden för ditt hem.

Även om du köper ett hem kan vara frustrerande, kan det mesta av arbetet eventuellt göras för med rätt hjälp. En fastighetsmäklare kan hjälpa dig att begränsa dina val för ditt hem, och en inteckning mäklare kan hjälpa dig att få de bästa möjliga aktuella bolåneräntorna.

Alla räntor är inte samma sak, men inteckning mäklare har lite mer utrymme att förhandla lägsta möjliga pris. Oavsett om du hittar ditt hem på egen hand eller anlita en agent eller mäklare, är ditt mål att få den bästa hemsidan för den lägsta andelen av de aktuella bolåneräntorna.

Att köpa ett hem är inte bara en investering, det är en investering som sätter pengar i fickan i det långa loppet.