låga bolåneräntor – hur länge kommer de sista

Låga bolåneräntor är en lyx som amerikaner har haft ganska länge nu. Sedan oktober 2008 har räntorna varit på en stadig nedgång. Den enda sanna studsar vi har sett sedan dess var i slutet av maj när räntorna steg till 5,59%. Även på 5,59%, ser vi fortfarande på en historiskt låg siffra för den totala avgiften. En del av anledningen till att vi ser extremt låga bolåneräntor är därför att regeringen gör allt i sin makt för att sätta ett tak för räntorna.

Wells Fargo bolåneräntor har följt den allmänna trenden av priser, men vi kommer att se ett hopp någon gång inom en snar framtid. Regeringen fortsätter att auktionera ut statsobligationer att skjuta 10 år statskassan är lägre, men så småningom de inte kommer att kunna fortsätta göra detta i rekordtakt. Ingen vet när vi kommer att se en annan studsar i 10 år, men det är för tillfället sitter vid ett starkt stöd nivå i form av 50 dagars glidande medelvärde.

Om 50 dagars glidande medelvärde håller hela denna vecka, se upp för räntorna att gå högre nästa vecka. Naturligtvis är det Federal Reserve och finansdepartementet kommer att göra allt de kan för att tvinga 10 år under dess stödnivå men ibland regeringen inte kan tvinga priser där de vill ha dem. Sammantaget kan nu vara den bästa tiden för att låsa in vissa låga bolåneräntor innan det är för sent. Wells Fargo erbjuder den mest trygghet för alla de långivare som de undvek bolånekrisen.