låga bolån räntan inte stoppa rekord repossessions

Enkla steg för att undvika utmätning –

Med tusentals hus som återtas varje månad i Storbritannien Här är några användbara och praktiska tips för att undvika att återtas.

Cash is king –

Lösningen på undvika utmätning är baserad på det ord, är kontanter kung. Om du kan köpa eller samla pengar NU innan du är i ekonomiska problem kommer du att vara i en bättre position för att göra din inteckning betalningar. Ett varningens ord, några av dessa steg kräver disciplin men temat är att höja och spara så mycket pengar som möjligt.

Ett. Credit crunch – Du måste komma över den nuvarande kreditkrisen så oavsett vad din nuvarande finansiella ställning är överväga detta: betala av intresse endast om din inteckning är återbetalning. Bank skillnaden i månatliga amorteringar av intresse endast och Återbetalning tills kreditkrisen är över.

2. Betalning semester – Oavsett vad din nuvarande finansiella ställning be din långivare för en betalning semester och Horde avbetalning bort tills bättre tider.

Tre. Downsize din bil – drastiska tider kräver drastiska åtgärder så tänk på att sälja din bil och få en mindre. Pocket skillnaden mellan vad du säljer din bil och det pris du betalar för den mindre. Du kan också spara pengar på bensin, skatt och försäkring med en mindre bil så stuva besparingarna bort.

4. Vara en Ebayer – Sök ut allt och allt av värde som du inte längre använder och sälja den. Använd Ebay, bagageutrymmet försäljning eller lokaltidningar tillåta fri annonser upp till ett värde av £ 100. Stick kontanter på banken.

Fem. Kreditkort – Gör det till en vana att lämna ditt kreditkort hemma inte är absolut nödvändigt (matinköp). Försöka minska ditt kreditkort månadsbetalningar och spara pengar istället.

6. Take-aways – Tiderna är hårda så svåra beslut måste fattas. Klipp ut eller minska antalet ta-aways du har. Spara pengar istället.

Välkommen till den verkliga världen –

Jag skulle kunna fortsätta i evigheter, och du kan Google för råd om repossessions men du kommer inte hitta någon av mina praktiska tips på någon annan webbplats. Detta är den verkliga världen och du måste vidta verkliga åtgärder för att skydda ditt hem mot utmätning så börja tänka på kungen. Spara så mycket pengar som du eventuellt kan i händelse av att du förlorar ditt jobb eller vad så du kan fortfarande göra dina amorteringar för att undvika att ditt hem att återtas.

utmaning –

Se hur många förnuftiga och realistiska pengar att göra idéer som du kan komma med, kontakta mig och jag ska dela idéer på min plats. Minns ju fler idéer som vi alla kommit upp med fler människor vi kan rädda från att ha sitt hus återtas.