låg kredit värdering inteckning refinansiera – låsa in en låg ränta med dåliga krediter

Även med en låg kredit värdering, kan du refinansiera din inteckning för ett låst i låg hastighet. Dålig kredit behöver inte hindra dig från att spara pengar på dina lånekostnader. Det bästa sättet att hitta en billig kurs är att forskningen lånet erbjuder online. Men du kan också förbättra din låneansökan med följande tips.

shoppa smartare för lägre priser

Dålig kredit låntagare vänder sig till sub-prime långivare för finansieringen. Med priser inte baseras på marknadens index, sub-prime finansiering företag har ett brett utbud av tillgängliga utlåningsräntor. Det är därför det är så viktigt att handla låneinstitut innan du underteckna ett låneavtal.

Med online-finansiering företag, kan du samla lån citat utan ytterligare sänka din kredit värdering med flera kredit undersökningar. Utan att titta på din kreditupplysning, kan långivare uppskatta dina priser och avgifter.

För att få siffror som du kan lita på, måste du ge den mest korrekta informationen. Det innebär kontroll på din kreditupplysning innan du ansöker. Du behöver också ha de mest up-to-date information om alla dina skulder, tillgångar och resultat.

bättre priser med ett bättre låneansökan

För att förbättra dina priser för fast bostadsränta, överväga att ordna din kortfristiga skulder. Sprida din skuld över flera konton är en bra idé. Så lönar sig hela eller delar av ditt kreditkort skuld.

Långivare vill också se en ansenlig summa i kontanter besparingar. Den tumregel är att har två till fyra lönecheckar i banken, men mer är alltid bättre.

Med fast ränta inteckningar, har du också möjlighet att köpa ner priserna. För att du ska se en besparing med detta steg, måste du hålla ditt hem lån i flera år. Du bör också tänka på att när din kredit värdering förbättras, kan du refinansiera igen för låga konventionella tullsatser.

hålla möjligheterna öppna

Det yttersta målet för refinansiering är att spara pengar. Så håll alla dörrar öppna när du tittar på lånevillkor. Du kan bara hitta att en justerbar sats inteckning sparar mest pengar, speciellt om du inte planerar att hålla ditt lån under mycket lång tid.