låg kostnad inteckning sparar stora pengar

Det finns flera sätt att få en låg kostnad inteckning. Det kommer att ta lite tid, lite forskning, och lite disciplin, men spara pengar är värt det hela i slutändan.

Ibland är det lättare och mindre stressigt att hitta ditt drömhus och få flyttat in än det är att säkra finansieringen för det hemmet. Förra gången gick vi igenom en remortgage tecknade vi det kändes som hundratals former. Vi tecknade även ett formulär som säger att vi kommit överens om att underteckna fler former, om de skulle behövas. Det verkar galet – och på vissa sätt är det.

När du börjar leta runt efter en billig inteckning (och du måste titta runt), kom ihåg att läsa det finstilta. Det finns massor av företag som erbjuder “billiga bolån” som är bara ränta. Visst, de är billiga för ett par månader, eller ett par år, men dessa finansieringskostnader kommer att sparka dig där det gör ont – lita på mig om detta. Intresse bara lån är INTE en låg kostnad inteckning.

En sann låg kostnad inteckning är en som kostar minst – till slut. Det innebär att du måste titta på det totala belopp som du kommer att sluta betala långivaren. Valet som har den lägsta nedersta raden kommer att vara din bästa låga kostnader inteckning.

Inte många människor söker i denna riktning, men ett av de enklaste sätten att få en låg kostnad inteckning är att minska antalet år på sikt. En 15 år inteckning kommer att ha en lägre ränta, lägre över alla kostnader, men en högre betalning än en 30 år inteckning. En annan stor fördel med en 15 år inteckning är att du inte kommer att vara i skuld förrän efter ditt barn examen college. Du kommer att vara om du går det trettio år rutten.

Att hitta en låg kostnad inteckning är inte en lätt uppgift. Titta på alla dina nedersta raderna, läsa det finstilta, shoppa, och ge inte i. Ju mer du är villig att skjuta dig själv och dina långivare idag, desto mer kommer du att kunna rädda dig själv i det långa loppet.