kvalificera sig för Obamas inteckning refinansiera program

Dragen av president Obamas inteckning refinansiering programmet

Det är möjligt att refinansiera ett bostadslån och utnyttja nya anläggningar bostadslån genom Obama inteckning refinansiering planen, och dra med bättre räntor, villkor och förutsättningar. Den största fördelen, eller höjdpunkt refinansiering planen är att lånefacilitet utnyttjat kan överstiga 80% av den verkliga hem utvärderingen värde. Per äldre riktlinjer och arbeta, var det inte möjligt för ett bostadslån ska kunna godkännas för refinansiering, om krediten att vara utnyttjat skulle vara för mer än 80% av hemmet utvärderingen. Fastigheter och bostäder har sjunkit i pris, och bolåneräntor har också minskat, vilket ger en tydlig indikation på att välja refinansiering är ett bra alternativ.

Kval för Obamas inteckning refinansiera program

Vissa kriterier eller villkor måste vara uppfyllda, eller uppfyllt för att kvalificera sig för refinansiering programmet fördelarna med presidenten. Villkoren kan kortfattat berättad som:

• Hemmet som ska refinansieras ska levas in av ägaren. Det är den viktigaste förutsättningen för utnyttjar hem refinansiera program.

• Det är möjligt att kvalificera sig om lån eller amorteringar är antingen försäkrad, eller ägs av Fannie Mae och Freddie Mac.

• Lånet uppgår till vara utnyttjat bör vara över 105% av den faktiska eller nuvarande värderingen av hemmet, som utförs av någon federal eller statlig erkända myndigheter utvärdering. Det krävs för att få inteckning refinansiera krediter.

• Den befintliga inteckning status och skick skall vara aktuell. Från den månatliga betalningar synvinkel, bör inga betalningar inom de senaste 12 månaderna är sent, eller över 30 dagar förfallna, eller inte betalats helt. Den faktiska månatliga amorteringar är officiellt begränsad till bara 31% av den månatliga bruttoinkomsten för låntagaren. Dessutom bör den totala summan av kredit betalningar inte vara mer än 55% av den beräknade resultat före skatt för låntagaren.

• Den bostadslån värdet bör vara mellan 80% -105% av den nuvarande eller marknadsvärdet på hemmet. Detta värde är också kallad belåningsgrad, eller “lån till värde” förhållande.

• Den tidigare regeln om att samtidigt ansöker om lånet ändring eller refinansiera anläggning, måste sökanden att äga minst 20% eget kapital av det aktuella hemmet värdet har avskrivits. Gesten är att göra hemmet inteckning refinansiera prisvärd.

• Regeringen har deklarerat en $ 1000 kontant förmån eller incitament för alla banker och inrättningar inteckning för varje lån modifiering eller refinansierar ansökan. Detta skapar en drivkraft, och uppmuntrar bankerna att hjälpa de sökande.

• Det är möjligt att söka professionell hjälp från HUD utsedda representanter och rådgivare. De fungerar i princip som sökandens representanter för alla kontakter som skall genomföras med banken, och utgör sökandens fall på bästa möjliga sätt till bankirerna. De tar inte betalt för sina insatser och arbete, eftersom de är på den federala regeringens lönelista.