kriminalteknisk inteckning analys

hypotekslån kriminalteknisk analys
Detta är en kokande ämne får underliggande uppmärksamhet i inteckning modifiering verksamheten. Jag är bekväm med tre riktigt bra företag inteckning modifiering.
Två av dem förespråkar få filen inteckning ändring i händerna på långivaren först, och sedan överväger en kriminalteknisk revision hypotekslån. Det redovisas statistik över ett riktigt stort antal bolån blir föremål för rättsmedicinsk granskning. Jag vet inte. Min personliga åsikt är reserverad. Men om du har hört talas om det, eller misstänker att du kan dra, jag rekommenderar starkt att du överväga och begära mer information. Om du har pengar som kommer till dig, gå och hämta den.
“Så här utnyttjar du dina rättigheter med en kriminalteknisk revision”

för sanning i kränkningar Utlåning lagen, RESPA kränkningar, hoepa avsnitt 32 och bedrägerier

När folk leta efter en inteckning de förlitar sig på professionell rådgivning och hjälp av en inteckning mäklare eller långivare. Lånet Processen är komplicerad och de flesta platser alla deras förtroende för den professionella som guidar dem genom processen.

Tyvärr, lämnade många av dessa yrkesgrupper tusentals låntagare i lån som de inte hade råd eller bara ner rätt exotiska inteckningar, som nu blivit utrotade.

Aggressiv utlåning är ett modeord som flyter runt en hel del just nu och av goda skäl. Det finns tusentals och kanske kanske en miljon plus människor som har bolån där sanningen i Utlåning lagen var kränkt, och omfattas följaktligen av aggressiv utlåning statyn. Många kan stoppa avskärmning, om de bara visste vad man ska leta efter och hur man kan försvara sig.

lån dokument revision

Denna tjänst är en mycket specialiserad och viktigt att identifiera om en låntagare är ett offer för aggressiv utlåning. Vi granskar alla lånehandlingar och utföra en grundlig undersökning för felberäkningar och för att avgöra om lånevillkoren är korrekta, sanningsenliga och uppfyller kraven i de tillämpliga federala lagar.

Vår # 1 mål är att fastställa om det fanns kränkningar av federal lag. Om överträdelser upptäcks, kan låntagaren vara berättigade till fullständig lindring av rovgiriga lån. Detta är känt som ett “lån hävning,” vilket innebär att långivaren tar tillbaka “rovgiriga lån” och utmärkelser eller krediter tillbaka till låntagaren all ränta görs om betalningar hittills, avgifter lån originering, alla tillämpliga långivare avgifter, böter och advokatkostnader.

Detta kan göras med hjälp av ett lån modifiering eller en ny prisvärd lån. Detta gör det möjligt för låntagaren att få ett nytt lån med en mindre princip, vilket innebär att inteckning kan vara överkomliga och icke-aggressiv

steg till rättsmedicinska lån dokument revision:

* Komplett klient intervju och alla tillämpliga parter
* Komplett lån dokument och avslöjande granskning av 30 år emissionsgarantier och bedrägeri och efterlevnad inteckning professionell
* Sanningen i Utlåning lagen (TILA) och Real Estate Settlement & Procedures Act (RESPA)
* Reverse engineering av dina lånevillkor och effektiva räntan (APR) för eventuella Tila kränkningar
* Komplett 10 sidor lång rapport med alla kränkningar och resultat

konstruktiv bedrägeri

Väsentliga fakta är villkoren för lånet, om det finns en förskottsbetalning straff, eller annan information, som en rimlig låntagare skulle vilja veta innan du godkänner lånet. Har mäklaren eller lån officer eller någon som arbetar för mäklare eller lån officer underlåter att avslöja några väsentliga fakta till låntagaren?

bedrägeri och försumlig vilseledande
Var några utfästelser, uttalanden eller kommentarer, skriftliga eller muntliga gjorts av lån officer, mäklare, notarie eller någon annan, som motsade villkoren i dokumenten?

försumlig förvrängning
När en inteckning professionell gör fel, som en normalt aktsam inteckning professionell inte skulle ha gjort, kan han eller hon har gjort en vårdslös förvrängning.

avtalsbrott
Anteckningen och dess bilagor är ett kontrakt. Mäklaren måste följa alla villkor i avtalet, t.ex. hur räntan beräknas, och de påföljder som det bedömer. Fanns det några villkor i avtalet, vilket långivaren inte följa?

Lånet revisionsberättelse

* Resultat rapport av alla faktiska resultaten av den rättsmedicinska revisionen
* Alla tillämpliga federala kränkningar lag
* De reala termer för dina lån
* Sammanfattning av dolda avgifter och / eller kommissionens intjänas av din mäklare eller långivare
* En fullständig bedömning så att du kan driva eventuella rättsliga anspråk mot din mäklare och / eller långivare

Jag ser fram emot att höra från dig.

chris dix
www.mortgage-mod-monster.com